Onze branches

Iedere branche heeft zijn eigen unieke eigenschappen, werkmethodes en uitdagingen. Om daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten, hebben we ons gespecialiseerd in audiovisuele en presentatiesystemen voor vier branches: zakelijk, overheid, educatie en zorg & welzijn. Onze medewerkers weten wat er speelt in deze branches en voorzien je graag van een passend advies.

Ook buiten deze vier kernbranches realiseren wij audiovisuele oplossingen voor bijvoorbeeld de culturele sector, sportorganisaties, kerk & religie, hotels en hospitality.

Overheid

We zijn gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen voor overheden. Wij ondersteunen gemeentes, provincies en (semi-)overheid met oplossingen voor raadzalen, vergaderruimtes, ontvangsthallen, streaming en archivering.

Lees meer
Zorg & welzijn

We helpen zorg- en welzijnsorganisaties met brede vraagstukken, van wachttijdverzachting en privacyverhogende oplossingen tot informatieschermen, wayfinding, digitaal vergaderen of voorzieningen op de patiëntenkamers.

Lees meer
Educatie

Onze AV-oplossingen dragen bij aan een hogere betrokkenheid en een betere kennisoverdracht. Wij helpen basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en (volks)universiteiten. Met verstaanbaar geluid, leesbaar beeld, hybride voorzieningen en eenvoudige bediening. In de klas, auditorium, aula en op afstand.

Lees meer
Zakelijk

Verwelkom jouw bezoekers en informeer je medewerkers. Inspirerende vergader- en presentatieruimtes. Videoconference. Muziek op de werkvloer. Conference rooms en auditoria met alle AV-voorzieningen. Wij creëren betrokkenheid, effectieve samenwerkingen en perfecte meetings.

Lees meer

Wij helpen je graag