Hybride werken is here to stay. Naast de vele voordelen is dit ook niet zonder moeilijkheden.

  • De Poly Studio P5, webcam voor thuis

  • De Poly Studio P15, videobar

  • De Poly Studio P21, een 21’’ meeting display

  • De Studio P5 kits met headset of speakerphone

De Poly Studio P5 is de ideale webcam voor thuis

Persoonlijke webcam met cameramogelijkheden die geoptimaliseerd zijn voor videoconferencing. De Poly Studio P5 Webcam biedt een resolutie van 1080p en 4x digitale zoom, heeft een ingebouwde privacy-sluiter, een directionele microfoon en een geïntegreerde USB-poort, waardoor er direct plug-en-play een USB headset kan worden aangesloten.

Nooit meer last van vervelende achtergrondgeluiden met de Poly Studio P15

De Poly Studio P15 Personal Video Bar is een persoonlijke videobar met 4K-camera, automatische camera-framing en een krachtige, geïntegreerde speaker en microfoon met geavanceerde NoiseBlock AI-technologie, die externe ruis blokkeert. De Studio P15 is gecertificeerd voor zowel Zoom als Microsoft Teams.

Altijd een professionele call met de 21’’ meeting display

De All-in-one 21” videoconference display kan zelfs draadloos uw smartphone opladen. Met ingebouwde luidsprekers, camera en microfoon. Zelfs met ingebouwde dynamische omgevingsverlichting. Elke laptop/Mac kan worden aangesloten met één USB kabel en u blijft gewoon uw vertrouwde videoapp gebruiken. Dit display kan als 2e scherm op de werkplek worden geplaatst zodat de werkplek altijd georganiseerd blijft.

Alles in één pakket

Kristalheldere audio en video in één gebruiksvriendelijk pakket. De Poly Studio P5-kit brengt je videogesprekken in een andere versnelling. Het begint met een Poly Studio P5-webcam met nauwkeurig afgestelde camera-optica waardoor u er altijd goed uitziet. Koppel met een professionele headset of slimme luidsprekertelefoon voor ongelooflijk helder geluid. Kies uit vier mogelijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Wij helpen je graag