Naar boven

BenQ RP750K, 75 inch UltraHD touch

Omschrijving

De BenQ RP750K is speciaal ontwikkeld voor de uiterst dynamische vereisten voor moderne vergaderruimtes en klaslokalen. Bij het ontwerp is nadrukkelijk rekening gehouden met een gezonde en stimulerende werkomgeving. Leraren kunnen voor hun leerlingen en studenten met deze vorm van onderwijs het maximale uit hun lessen halen!  Het schermoppervlak is resistent tegen kiemen. Daarnaast beschikt het scherm over talrijke features, zoals nuttige tools om aantekeningen te maken. De RP750K is het ultieme interactieve display, waarmee u 'per touch' prettige presentaties kunt houden die echt leuk zijn!

De RP750K beschikt over een slimme functie voor het herkennen van met de hand geschreven content. Deze functie herkent geschreven tekst, cijfers, vormen en tekeningen automatisch en zet ze om in digitale, flexibel te gebruiken inhoud zonder dat daarvoor tussen verschillende modi gewisseld hoeft te worden. Daardoor wordt uw presentatie bijzonder vloeiend en effectief.

Wireless toepassing voor een naadloze samenwerking
De RP750K is voorzien van InstaQShare, een software voor kabelloze presentaties die de samenwerking tijdens presentaties en trainingen aanmerkelijk verbetert. Deze software maakt niet alleen een soepele streaming van audio en grafische data mogelijk, maar ook het afspelen van Full HD video's in een hoge kwaliteit. De deelnemers kunnen bovendien content van smart-apparatuur op het scherm weergeven en maximaal 16 andere deelnemers uitnodigen voor coöperatief projectwerk.

Geïntegreerde soundbar met aflegvak voor de stylus
De RP750K beschikt over twee luidsprekers die geïntegreerd zijn in de soundbar die over de hele breedte van het scherm loopt en ook dienst doet als aflegvak voor de stylus. Twee naar voren gerichte luidsprekers van 16W zorgen voor een duidelijk en helder geluid voor audiovisuele content in een interactieve werkomgeving. Omdat uw tools steeds onder handbereik en gereed voor gebruik op het brede aflegvak liggen, kunt u de presentatie zonder onnodige onderbrekingen afwerken.

Plug & Play 
Voor de RP750K is geen complexe installatie nodig! U hoeft alleen maar het scherm aan te sluiten op een pc of laptop om interessante en interactieve presentaties met opties voor touch en annotatie te kunnen geven.

Specificaties

Scherm  
Beelddiagonaal 75 inch
Schermtype Direct Led
Beeldverhouding 16:9
Resolutie UltraHD 3840 x 2160 pixels
Reactietijd 8 ms
Contrastverhouding  1.200:1 
Beeldhelderheid  350 cd/m2 
Kijkhoek (horizontaal / verticaal) 178°‎/178°‎
   
Connectiviteit   
HDMI in  3x 
HDMI out 1x
DisplayPort 1x
USB touch  2x 
VGA in  1x 
Audio Out (3.5mm) 1x
Mic  (3.5mm) -
USB 2.0 / USB 3.0 5x / 1x
RS232 poort 1x
OPS slot -
RJ45 poort 1x
   
Audio  
Speakers Interne luidsprekers
Vermogen 2x 16w
   
Pakket / accessoires  
Aanraakpen (stylus) 2x
VGA kabel (5m) 1x
Audio kabel (5m) 1x
USB kabel voor aanraking (10m) 1x
   
Garantie 3 jaar
Art.nr:
1026868
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 4.838,79
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel