Naar boven

Optoma ZW400UST laser light projector

Omschrijving

Fantastisch voor bewegwijzering - 20.000 uur volledige helderheid
De ZW400UST wordt aangedreven door een duurzame, onderhoudsarme DuraCore laserlichtbron. Het lamploze en filterloze ontwerp reduceert de gebruikskosten aanzienlijk voor een lage total cost of ownership.

Met een gewicht van slechts 5,6 kg kan deze projector op slechts centimeters afstand van een muur of oppervlak worden gemonteerd en kan een beeldformaat van meer dan 100 inch (254 cm) worden geprojecteerd.

De ZW400UST ondersteunt 24/7 bediening en is een flexibele, krachtige en heldere ultra short throw projector die zorgt voor een uitstekende signage-oplossing.

DuraCore
De toonaangevende levensduur wordt bereikt met de DuraCore-technologie van Optoma. Implementatie van geavanceerde laserdiode koeltechnieken en een innovatief stofbestendig ontwerp.

IP5X Stofbestendige optische motor
Onafhankelijk getest en gecertificeerd volgens IEC-standaard 60529 met een IP5X-classificatie voor stofbestendigheid. Uitstekende stofbestendigheid in combinatie met uitzonderlijke helderheid zorgt voor toonaangevende duurzaamheid; essentieel voor 24/7 onderhoudsvrije bediening in uitdagende omgevingen.

Geweldige kleur
Optoma-projectoren bieden betrouwbare kleurprestaties die geschikt zijn voor elke inhoud en omgeving. Van nauwkeurige sRGB-kleuren voor levensechte afbeeldingen tot levendige presentaties. De beamer heeft een weergavemodus die specifiek voldoet aan uw behoeften. Perfect voor een reeks grafische- en videopresentaties.

Ingebouwde mediaspeler
Geef presentaties rechtstreeks van uw projector zonder de noodzaak van een laptop of pc met behulp van de ingebouwde mediaspeler. Kopieer eenvoudig uw documenten, afbeeldingen en video's naar een USB-stick / SD-kaart / microSD-kaart (afhankelijk van de ingang van de projector) en geef ze weer op het grote scherm.

Draadloze presentaties
Direct draadloos verbinding maken en presenteren vanaf uw pc, Mac of mobiel apparaat met behulp van de gratis app * en optionele draadloze USB-dongle. De app geeft je de vrijheid om documenten, foto's, video's en de camera van je apparaten draadloos te delen en te presenteren.

* Beschikbaar op Windows, MacOS, Android en iOS

24/7 werking
Optoma-projectoren zijn ontworpen om 24 uur per dag in standaardrichting te werken. Perfect voor toepassingen waarbij langdurig gebruik is vereist. Onderworpen aan 24 uur algemene voorwaarden.

24/7 operatie - standaard lampgarantie is van toepassing. Projectorgarantie is gebaseerd op standaard uren voor zakelijk gebruik.Voor optimale prestaties adviseert Optoma dat uw projector wordt uitgeschakeld of in de standby-modus wordt geplaatst om de 24 uur gedurende 30 minuten om de levensduur van uw lamp te verlengen.

Specificaties

Projector
techniek  DLP
Lichtbron Laser
helderheid 4000 ansi lumen
beeldverhouding 16:10
beeld compatibel 16:9 / 4:3
resolutie 1280x800
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 100.00:1
geluidsniveau speaker
geluidsniveau 10 w 
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga Ja
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Ja
gewicht en omvang
breedte 382 mm
diepte 310 mm
hoogte 124 mm
gewicht 5.6 kg
Art.nr:
1026889
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 3.144,79
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel