Naar boven

LG 70UU640C 70 inch Commercial Lite 4K monitor

Omschrijving

Dankzij het ultrascherpe beeld dankzij de 4K / UltraHD resolutie en met de aanwezigheid van talrijke slimme functies kan de LG UU640C serie breed ingezet worden in zakelijke omgevingen.

De LG 70UU640C 70 inch Commercial Lite 4K monitor is een ideale oplossing om op kantoor in te zetten tijdens een vergadering in een vergaderruimte of in te zetten bij een presentatie in een presentatieruimte. Tevens kan deze monitor optimaal ingezet worden voor narrowcasting / digital signage.

Perfecte beeldkwaliteit en kleur
Geniet van Full HD-content in 4K ULTRA HD-kwaliteit door de 4K Upscaler. De 4K Upscale upgradet automatisch Full HD-content naar ULTRA HD.
Deze LG monitor levert een hoogwaardige beeldhelderheid, levendige kleuren en diep zwart op het scherm weergeven met de HDR10 techniek.

Eenvoudige Content Management
Met het geïntegreerde content- en groepsmanagementsysteem kunt u inhoud bewerken en afspelen, een afspeellijst plannen en zelfs signaleringen groeperen en beheren via een afstandsbediening, muis of zelfs mobiele telefoon, zonder dat u een afzonderlijke pc of software nodig hebt. Dit maakt contentbeheer veel eenvoudiger en gebruiksvriendelijker.

USB Data Cloning
USB-gegevens klonen maakt het beheren van meerdere beeldschermen efficiënter voor een optimale werking, aangezien gebruikers niet elke weergave afzonderlijk hoeven in te stellen. Zodra gebruikers gegevens kopiëren naar een USB in één scherm, kan het gemakkelijk worden gedistribueerd naar anderen via een USB-plug-in.

Software-oplossing met toegevoegde waarde
SuperSign Control is een standaardbesturingssoftware. Maximaal 100 schermen worden beheerd door één account met één server. Essentiële factoren zoals stroom, volume en planning kunnen op afstand worden aangepast, waarbij firmware-updates worden ondersteund.

Realtime bewaking op afstand
In geval van storingen of fouten, is real-time remote hulp beschikbaar. Wanneer er een fout optreedt, kan een melding worden verzonden via het SNMP (Simple Network Management Protocol)

SMART Kenmerken
WebOS 4.0, Smart Home, Web Browser, Pre-loaded App (alleen Youtube), Soft AP, Wi-Fi (ac),
Scherm delen (Miracast), DIAL, Bluetooth Audio Playback, LG Sound Sync/Bluetooth, Mobile Connection Overlay, Muziekspeler

Specificaties

Scherm  
Beelddiagonaal 70 inch
Schermtype Direct LED (16/7 gebruik)
Beeldverhouding 16:9
Resolutie 4K / Ultra HD 3840 x 2160 pixels
Contrastverhouding 4.000:1
Beeldhelderheid  400 cd/m2 
Kijkhoek (horizontaal / verticaal) 176°‎/176°‎
   
Connectiviteit   
HDMI in 4x 
Optical Digital Audio uit 1x
USB 2.0 1x
Antenne kabel in / Satellite in 1x / 1x
RS232C  1x
RJ45  1x
   
Audio  
Speakers Geïntegreerde luidsprekers
Vermogen 2x 10w
   
Afmetingen en gewicht  
Productafmetingen zonder voet (BXHxD) 1573 x 910 x 43 mm
Gewicht monitor (zonder voet) 32.5 kg
   
VESA (mm) 600 x 400
   
Garantie 2 jaar
Art.nr:
1026965
Merk:
LG
Levertijd:
1-2 dagen
€ 1.874,43
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel