Naar boven

Plantronics Blackwire 7225 Black USB-C

Baanbrekende headset met vier microfoons met DSP in de oorschelpen!

Omschrijving

PRODUCTIVITEIT ZONDER AFLEIDING
De werkomgevingen van vandaag zijn rumoerig en onderbrekingen komen vaak voor. De Blackwire 7225 biedt actieve ruisonderdrukking (ANC), waardoor achtergrondgeluiden tot een minimum worden beperkt, zodat u afleidingen kunt buitensluiten en zich kunt concentreren op gesprekken.

EEN ONTWERP ZONDER SNOER EN MET MICROFOONS IN DE OORSCHELPEN
Het ontwerp van de Blackwire 7225 is baanbrekend en bevat een headset met microfoons in de oorschelpen, verkrijgbaar in een moderne zwarte of witte afwerking, met hifi-stereogeluid en USB-C-connectiviteit. De headset is licht en stijlvol, comfortabel en levert het karakteristieke, kristalheldere Plantronics-geluid, of u nu naar media luistert of deelneemt aan audio- of videogesprekken.

ONTWORPEN VOOR UW MANIER VAN WERKEN
De Blackwire 7225 maakt het eenvoudig om ter plekke te schakelen van concentratie naar samenwerking. Met één druk op de knop wordt bellen en media bedienen heel eenvoudig. Met het dynamische mute-alarm weet u of u praat terwijl de microfoon is gemutet, zodat uw collega's alles kunnen horen wat u zegt.

UW INSTELLINGEN AANPASSEN
Kies de instellingen om uw headset aan te passen met Plantronics Hub  voor desktop. Selecteer de voorkeurstaal, functie-instellingen en oproep- en mute-waarschuwingen. Houd uw apparaat up-to-date met firmware-updates van Plantronics Hub.

NAADLOOS IT-BEHEER
De Blackwire 7225 wordt ondersteund door Plantronics Manager Pro, een Software-as-a-Service (SaaS), die apart wordt verkocht. Gebruik Plantronics Manager Pro om de headsetvoorraad te beheren, het gebruik bij te houden en apparaten te onderhouden. Met behulp van bruikbare inzichten van Plantronics Manager Pro, kan de IT-afdeling de bedrijfsprocessen, de prestaties van medewerkers en de naleving van regelgeving verbeteren.
 
PRODUCTEIGENSCHAPPEN
  • Draagcomfort de hele dag door
  • Actieve ruisonderdrukking
  • Vier microfoons, noise-canceling ontwerp met microfoons in de oorschelpen
  • Intuïtieve bedieningsknoppen
  • Aansluitingsmogelijkheden
  • Statuslampje voor muten
Art.nr:
PLX-211145-01
Merk:
Levertijd:
Direct leverbaar
€ 194,81
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel