Naar boven

Celexon Ultra Mobil+ (4:3) 200 x 150 cm

Omschrijving

Met de Celexon Ultra Mobil+ Plus Professional beschikt u over een projectiescherm met een hoge mobiliteit!

Het fraai vormgegeven projectiescherm wordt geleverd in een aluminium koffer. Het overtuigd door de razendsnelle opbouw met slechts twee handgrepen, een hoogwaardig doek en een uitstekende beeldweergave. Het geïntegreerde schaarmechanisme met gasdrukveren zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur. Geen verdere montage is nodig, eenvoudig uitklappen en soepeltjes omhoogtrekken!

De Celexon Ultra Mobil+ Plus Professional beschikt over een sterk drielaags pvc-doek met geweven kern, voor uitstekende projecties met alle actuele projectie systemen.

Zwarte randen geven de projectie een contrastversterkende beeldbegrenzing. De zwarte achterkant verhindert 100% lichtinstraling van achteren en garandeert een perfecte reflectie van het geprojecteerde beeld.

Het projectiescherm beschikt over twee hoogwaardige gasdrukveren en kan middels het geïntegreerde, stabiele schaarmechanisme op elke gewenste hoogte gestopt worden. Hierdoor is de Ultra Mobil+ eenvoudig aan elke projectie aan te passen! Het projectiedoek wordt op twee punten aan de bovenste stang vastgemaakt en zorgt zo voor een lange levensduur en functionaliteit en een strak resultaat!

De zeer slanke en lichte aluminiumkoffer met twee sluitingen beschermt het projectiescherm tijdens transport, kan met de handgrepen eenvoudig getransporteerd worden en zorgt voor een snelle montage. Twee uitklapbare poten aan de onderkant zorgen voor stabiliteit.

Specificaties

Algemene gegevens
Fabrikant Celexon
Garantie 24 maanden
Specificaties
Beeldverhouding 4:3
Horizontale groote beeld 200 cm
Verticale groote beeld 150 cm
Gain 1.2
Technische details
Type aandrijving mobiel
Gewicht en omvang
Gewicht 14 kg
Breedte 215 cm
Hoogte 150 cm

 

Art.nr:
1008743
Merk:
Levertijd:
3-4 dagen
€ 329,00
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel