Naar boven

Sony VPL FH500L

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

Ultra hoge helderheid en weinig onderhoud - geweldige prestaties voor elke omgeving
Uitstekende portefeuille van het VPL-FH500L's van functies maakt het mogelijk om toonaangevende projectie prestaties te leveren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De 7000 Lumens Colour Light Output helderheid, de zoom en de wide lens shift bereik, laat het de duidelijkste beeld waar andere projectoren zouden strijden te leveren - zelfs bij hoge omgevingstemperaturen licht.

Eenmaal geïnstalleerd, wordt de VPL-FH500L heeft uitstekende beeld-mogelijkheden en een lange levensduur die een lage Total Cost of Ownership levert. Sony's BrightEra technologie verbetert en onderhoudt kleurzuiverheid gedurende de gehele levensduur van het systeem door de bescherming van de LCD-schermen tegen schadelijke ultra violet licht. Slimme functies, zoals dual auto-switching-lampen, en gesynchroniseerd lamp en filter vervangen cycli, onderhoudskosten en downtime.

Met de gebruikelijke brede scala van inputs, een externe monitor aansluiting voor het gemak van de presentator en geavanceerde projectie mogelijkheden, zoals side-by-side image projectie en DICOM medische opleiding, de VPL-FH500L is de projector van de keuze voor locaties die de hoogste eisen kwaliteit in de meest praktische, flexibele vorm.

Groot beeld voor en kleine prijs

De Sony VPL-FH500L is bijzonder goed geschikt voor vaste installatie zoals in bv. conferentieruimtes
showrooms en auditoria.

De WUXGA-projector van Sony Professional biedt een uitstekende native beeldresolutie van 1.920 maal 1.200 pixel – content in Full HD kan het apparaat zonder kwaliteitsverlies weergeven. De prestatie van de projector komt bijzonder goed in ruimtes met hoge plafonds tot zijn recht, bv. In auditoria, kerken en scholen.

Het beeld van de VPL-FH500L kan via Lens-Shift tot 32 procent horizontaal en 60 procent vertikaal verschoven worden. Op deze wijze hoeft de projector niet gekanteld te worden , wat –al naar gelang de hoek- de beeldresolutie negatief zou beïnvloeden. .

Highlights:
- Heldere 7.300 ANSI-Lumen
- Lens-Shift
- Aansluitingen aan de voorkant van het apparaat.

Specificaties

Projector
techniek LCD
helderheid 7000 lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1920x1200
ondersteuning 3D Nee
contrastratio 2000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 44 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Ja
dvi poort Ja
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Nee
ingebouwde speakers Nee
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 390 mm
diepte 477 mm
hoogte 148 mm
gewicht 8100 gram
Art.nr:
1009823
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 10.390,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel