Naar boven

Epson EB-1776W

Omschrijving

Ideaal voor presentatie op locatie
Snel opstarten en onmiddellijk uitschakelen zijn functies geïntegreerd in de EB-1776W, wat betekent dat u niet langer hoeft te wachten totdat de projector is opgewarmd of afgekoeld. Dankzij het lichte en slanke ontwerp en de bijbehorende draagtas kan deze projector moeiteloos van afspraak naar afspraak worden getransporteerd.

Minder opstarttijd
Met de snel reagerende Wi-Fi*1-verbinding kunt u snel en eenvoudig draadloos presenteren vanaf uw laptop - ideaal voor presentaties onder tijdsdruk. Ook kunt u zelf bepalen waar u staat. U hoeft niet dicht bij de projector te blijven.

Steeds weer recht uitgelijnde beelden
Met Epsons keystone-correctie in realtime worden beelden tijdens het opstarten automatisch aangepast en uitgelijnd op het projectiescherm. Ook tijdens de presentaties wordt de uitlijning van beelden bewaakt en zo nodig aangepast. Dat is ideaal als u per ongeluk tegen de projector stoot tijdens een duopresentatie of terwijl u aantekeningen doorgeeft aan uw publiek.

Presenteren vanaf twee verschillende bronnen
Tijdens de presentatie kunt u met behulp van de side-by-side schermverdelingsfunctie vanuit twee verschillende bronnen presenteren, bijvoorbeeld vanaf twee laptops, of vanaf uw laptop en Epsons USB Visualizer. Zo schotelt u uw publiek indringende en flexibele presentaties voor.

Aansluitmogelijkheden zonder pc
U kunt beelden direct vanaf uw USB-geheugenstick presenteren, zodat u slechts een minimum aan apparatuur hoeft mee te zeulen. Met de nieuwe, verbeterde diashow kunt u PDF-bestanden en foto's weergeven, en JPEG- en Motion JPEG-bestanden.

Presenteren vanaf uw smartphone
De EB-1776W is compatibel met Epsons iProjection-app. Met deze app op uw smartphone kunt u Word-, Excel-, PowerPoint-, Keynote- en PDF-documenten*1 draadloos naar de projector sturen, waardoor u nog meer mogelijkheden hebt om uw presentaties op locatie te verbeteren.

Geweldige kwaliteit
Deze projector bevat Epsons 3LCD-technologie voor hoogwaardige beelden. Bij een gelijk rendement voor wit en gekleurd licht van 3.000 lumen kunt u overdag presenteren zonder dat u het licht uit hoeft te doen. Met HDMI-input kunt u high-definition beelden weergeven met maximale helderheid.

Specificaties

Projector
techniek 3LCD
helderheid 3000 lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
ondersteuning 3D Nee
contrastratio 2000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 40 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Nee
dvi poort Nee
rs 232 Nee
s-video Nee
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Nee
ngebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 292 mm
diepte 210 mm
hoogte 44 mm
gewicht 1700 gram
Art.nr:
1012317
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 1.386,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel