Naar boven

Canon XEED SX6000

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

Canon's helderste XEED-installatieprojector met nauwkeurige gemotoriseerde objectiefopties.
De XEED SX6000 is uitgerust met LCOS- en AISYS-technologie met gemotoriseerde objectieven, voor een kleurhelderheid van 6000 lumen en SXGA+ resolutie; ideaal voor traditionele breedte-hoogteverhoudingen.

Voordelen

- Native SXGA+-resolutie
- LCOS-technologie
- Kleurhelderheid van 6000 lumen
- Contrastratio van 1000:1
- Gemotoriseerde zoom, scherpstelling en objectiefverschuiving
- Vier verwisselbare objectieven
- Geavanceerde RGB- en gammaregeling
- DVI- en HDMI-ingangen
- Met PJLink compatibele netwerkpoort
- 360°-installatie

Meer productinformatie
Glasheldere, gedetailleerde projectie
De XEED SX6000 is Canon's helderste LCOS-installatieprojector. Met zijn SXGA+ (1400x1050) hoge resolutie en 6000 lumen is deze projector ideaal in omgevingen waarin helderheid van belang is; zoals bij meerdere schermen, grote zalen en congrescentra.

Verbluffende beeldkwaliteit
Het 0,7-inch LCOS-paneel zorgt er samen met het optische Canon AISYS-systeem voor dat uw publiek alleen perfect vloeiende beelden ziet, zelfs in veeleisende omgevingen zoals vergaderzalen in hotels of in collegezalen.
4:3-projectie en een hoge diafragmaverhouding zorgen ervoor adembenemende beelden, waardoor dit model ideaal is voor professionele fotografen die de subtiele tonen van hun werk willen laten zien. Diepzwart en levendige kleuren zijn gegarandeerd dankzij een contrastratio van 1000:1.

Ongeëvenaarde Canon-objectiefkwaliteit
Installatieprojectors hebben een uiterst nauwkeurig objectief nodig en de XEED SX6000 biedt zowel de kwaliteit als de veelzijdigheid die u graag wilt hebben. Met de objectieftechnologie van Canon bent u verzekerd van superieure beelddefinitie en een maximale helderheid.
Met de geavanceerde installatiefunctie met een nauwkeurigheid van een pixel kunt u uw beelden vol trots laten zien. Deze functie is cruciaal voor installaties met meerdere projectors zoals 3D, gestapelde installaties, gecombineerde systemen en koepels.

Kies uw ideale objectief
Met vier verwisselbare en uiterst nauwkeurige objectieven, waaronder standaard 1,5x zoom, groothoek, 1,7x lange zoom en 1,95x ultra lange zoom, beschikt u over de veelzijdigheid om zelfs in de grootste omgevingen vorm te geven aan uw creativiteit.

Controle over uw beelden
De XEED SX6000 heeft diverse slimme functies waarmee u uw beelden natuurgetrouw en nauwkeurig kunt presenteren. Met afzonderlijke RGB-bediening en kleurenaanpassing met 6 assen en gamma-instelling realiseert u een uitzonderlijke kleurweergave die die van professioneel gekalibreerde apparaten benadert.
Veelzijdige aansluitings- en bedieningsmogelijkheden
De XEED SX6000 heeft talloze aansluitingsmogelijkheden die geschikt zijn voor weergave in bedrijven, het onderwijs en in openbare omgevingen. Dankzij DVI- en HDMI™-aansluitingen kunt u digitale HD-beelden en -video projecteren, en met de netwerk- en RS232C-poorten kunt u heel eenvoudig een aansluiting tot stand brengen met uw room control system en LAN. Ook de industriestandaard PJLink™ wordt ondersteund, zodat u de projector via IP kunt bedienen en bewaken. Samen met de flexibele 360°-installatie zorgen deze functies ervoor dat de XEED SX6000 uiterst veelzijdig is.
Bespaar kosten en verlaag de CO2-uitstoot

Het energieverbruik van de XEED SX6000 is minder dan 0,08 watt per luminescentie-eenheid. Het energieverbruik van de XEED SX6000 kan daarom worden omschreven als een van de beste in de sector.

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 6000 ansi lumen
beeldverhouding 4:3
resolutie 1400x1050
ondersteuning 3D Nee
contrastratio 1000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 40 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Ja
dvi poort Ja
rs 232 Ja
s-video Nee
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 380 mm
diepte 430 mm
hoogte 170 mm
gewicht  6,3 kg

 

Art.nr:
1013089
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 5.762,02
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel