Naar boven

Sonos Playbar

Omschrijving

De soundbar voor muziekliefhebbers.

•Voorziet HD-televisies van een glashelder, rijk geluid.
•Werkt via je WiFi. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden.
•Je hebt maar twee kabels nodig: een voedingskabel en een optische kabel (beiden meegeleverd).
•Compatibel met de meeste remote apparaten. Bediening via de gratis app voor je Android®, iPhone® of iPad®.
•Speelt alle muziek af die je aansluit op je HD-tv: bekabelde of draadloze boxen, Mediabox, Blue Ray-spelers en gameconsoles. Eenmaal aangesloten op je televisie, zorgt PLAYBAR voor de rest.

Een ongekend geluid voor je films, games en muziek.
Fantastisch geluid voor je televisie. 
De negen speakers van de PLAYBAR vullen je huis met een fantastisch Home Cinema-geluid voor tv, films, muziek en videogames.

Alle muziek ter wereld 
PLAYBAR is ook een zelfstandige alles-in-een Sonos-speler waarmee je draadloos alle muziek ter wereld kunt streamen. Van je iTunes-bibliotheek, je favoriete muziekdiensten en duizenden internetradiostations tot shows en podcasts.

Eenvoudige installatie 
Je sluit PLAYBAR met één optische kabel aan op je tv. Daarna kun je alle geluidsbronnen afspelen die op je tv zijn aangesloten, ook die van je mediabox, satelliet-tv en gameconsoles.

Draadloos 
Geen kabels nodig. Sluit de PLAYBAR aan op je draadloze thuisnetwerk met behulp van de gratis Sonos Controller-app.

Flexibel design 
Omdat de PLAYBAR zo lang en plat is, kan hij gemakkelijk boven of onder je tv, op een tafel of console worden geplaatst. Je kunt hem ook aan de wand monteren.

Universeel audio 
PLAYBAR is compatibel met DOLBY DIGITAL en stereo. Je hoeft dus niets te missen.

Een 3.1 Home Cinema-systeem in een handomdraai 
Combineer de PLAYBAR met SUB.
Creëer eenvoudig een 5.1 Home Cinema-systeem 
Combineer de PLAYBAR met een SUB en twee PLAY-speakers.

Toegang tot al je muziek
Voorgeprogrammeerde, gratis, internetradiostations 
Luister naar meer dan 100.000 radiostations, shows en podcasts. Helemaal gratis. Je kunt zelfs luisteren zonder je computer aan te zetten. Blader door stations of typ je favoriete DJ in.

Eindeloos luisteren naar muziek van de populairste online muziekdiensten 
Sonos werkt vlekkeloos met Spotify, Pandora, Deezer, Radio by TuneIn, SiriusXM, Google Play Music, SoundCloud, Amazon Music, iHeartRadio, Rhapsody, Rdio, Qobuz, TIDAL, en downloads van alle diensten die DRM-vrije tracks aanbieden. (beschikbaarheid van de dienst verschilt per regio.)

Muziek afspelen zonder dat je je computer nodig hebt 
Direct toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder te hoeven rippen, downloaden of je computer aan te zetten. Sonos maakt via internet rechtstreeks contact met deze diensten, en streamt vervolgens de muziek naar de door jou gewenste kamers.

Speel muziek van je computer af in elke gewenste kamer 
Speel de muziek af die op je computer of NAS-apparatuur (Network Attached Storage) in je thuisnetwerk staat. Sonos ondersteunt de populairste audioformaten, van iTunes tot MP3.

Nog meer coole functies
Nachtvolume 
Als je laat op de avond naar een film zit te kijken, zorgt het 'Nachtvolume' ervoor dat harde geluiden gedempt worden. Zo kan de rest van het gezin lekker blijven slapen en worden de zachte geluiden versterkt.
Verbeterde spraakweergave 
Vergroot het frequentiebereik van de menselijke stem zodat je geen enkel detail van een gesprek mist.

TV Autoplay 
Wil je dat het geluid van de tv automatisch wordt afgespeeld via de PLAYBAR zodra je hem aanzet? Zo ja, dan hoef je niets aan de instellingen te veranderen. Wil je dat niet, ga dan naar TV-installatie en Instellingen, kies TV Autoplay en kies Uit.

Bedien je Sonos-muzieksysteem met je smartphone, tablet of computer
Bedien al je muziek en kamers met je Android™ toestel, iPhone®, iPod touch® of iPad™ 
Met de gratis app voor Android, iPhone en iPad kun je je Sonos-spelers, muziek op internet en je computer bedienen vanuit je luie stoel. Download de gratis apps via de iTunes App Store of Google Play.

Ingebouwde multi-room-bediening 
Voor alle Sonos spelers geldt; vanaf elke plek in huis kun je kiezen welke muziek er in welke kamer wordt afgespeeld. Sonos-controllers zijn niet gebonden aan een specifieke speler. Je kunt elke controller gebruiken om je muziek en het volume in alle kamers te regelen.

Muziek vinden en afspelen in een handomdraai 
Zoek naar tracks en muziekzenders, maak je keuze en regel het volume vanaf elke plek in huis.

Draadloze verbinding 
Android-apparaten, iPhone, iPod touch en iPads maken via je WiFi-netwerk verbinding met je Sonos-systeem.

Inclusief Sonos-controller voor Mac of PC 
Maak van elke Mac, computer of laptop bij je thuis een controller. Bij elke Sonos speler wordt de benodigde software gratis meegeleverd.

Draadloze, multi-room-muziek met SonosNet
Volledig draadloos 
Je kunt de PLAYBAR overal neerzetten en elke kamer in je huis van muziek voorzien, helemaal draadloos. Spelers en controllers zetten hun eigen veilige draadloze netwerk op dat zorgt voor het uitgebreide aanbod en de superieure prestaties die je nodig hebt om muziek in je hele huis af te kunnen spelen.

Andere kamer, andere track 
Een internetradiozender in de keuken, een gestreamde muziekdienst in de keuken, en een nummer uit je iTunes-bibliotheek in de woonkamer; allemaal tegelijk.

Iedere kamer hetzelfde nummer, perfect synchroon 
Speel hetzelfde nummer af in verschillende kamers. Tegelijkertijd, zonder echo's en vertragingen. Voeg kamers toe of verwijder ze uit je groep en blijf toch synchroon afspelen.

Automatische software-updates
Nieuwe functies en muziekdiensten worden automatisch en gratis geleverd via updates 
Het Sonos-systeem wordt steeds beter door nieuwe functies en muziekdiensten. Als je je muzieksysteem registreert, stuurt Sonos je automatisch berichten over software-updates. Met één druk op de knop update je systeem zichzelf.

Specificaties

Audio
Versterker
Negen digitale Klasse D versterkers, perfect afgestemd op de speakers en de akoestische architectuur.

Speakers
Niet harder. Helderder. Met negen versterkte speakers (zes midrange en drie tweeters) vervangt de PLAYBAR het vlakke geluid van de ingebouwde speakers van je tv met diep gedreun, kristalhelder gefluister, en de indrukwekkende geluidsgolven van een liveconcert. De automatische toonregeling zorgt ervoor dat het systeem zelf altijd de beste, draadloze prestaties levert.

3.0 Home Cinema
De negen speakers van de PLAYBAR laten je de filmactie echt beleven. Het indrukwekkende geluid zorgt voor kippenvel, je hoort elke fluistering of voetstap. Je sluit de soundbar met één kabel aan op je tv, waarna je alle geluidsbronnen kunt afspelen, inclusief de tv-mediabox en gameconsoles.
3.1 Home Cinema
Koppel de PLAYBAR-soundbar aan de SUB-subwoofer en geniet met één druk op de knop van - draadloos - bioscoopgeluid.
5.1 Home Cinema
Voeg PLAY-speakers toe aan je PLAYBAR en SUB voor een optimale surround sound-ervaring. Ga op in de actie van je film of game op je scherm. Het slanke, strakke design met zijn draadloze bediening voelt zich overal thuis. Het kristalheldere, state-of-the-art Sonos-geluid van je Home Theater-systeem bezorgt je gegarandeerd kippenvel.

Systeemvereisten
Tv met optische audio-uitgang. Breedbandinternet. Sonos Controller App.

Muziek
Ondersteunde audioformaten
Gecomprimeerde MP3-, iTunes Plus-, WMA- (inclusief gekochte Windows Media downloads), AAC- (MPEG4), Ogg Vorbis-, Apple Lossless-, FLAC- (lossless) muziekbestanden, en ongecomprimeerde WAV- en AIFF-bestanden. Systeemeigen ondersteuning van 44,1 kHz sample rates. Aanvullende ondersteuning van 48 kHz, 32 kHz, 24 kHz, 22 kHz, 16 kHz, 11 kHz, en 8 kHz sample rates.

Ondersteunde muziekdiensten
Sonos werkt moeiteloos met de meeste muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en SoundCloud. Kijk voor de volledige lijst op http://www.sonos.com/streaming-music.

Besturingssystemen (voor opgeslagen bestanden)
Windows® XP SP3 en hoger; Mac met OS X 10.7 of later; NAS (Network Attached Storage)-apparatuur die CIFS ondersteunt

Ondersteunde internetradio
Streaming MP3, WMA
Ondersteunde album-art
JPEG, PNG, BMP, GIF
Ondersteunde afspeellijsten
iTunes, Rhapsody, WinAmp, Windows Media Player

Afspeelfuncties
Crossfade, shuffle, repeat

PLAYBAR Netwerktechnologie*
Draadloze verbinding
Werkt op je WiFi-thuisnetwerk met elke 802,11b/g, voor het uitzenden van een 2,4GHz-signaal geschikte router. Werkt ook op SonosNet, een met AES-codering beveiligd peer-to-peer draadloos mesh-netwerk, dat speciaal voor je Sonos-systeem is ontwikkeld om WiFi-storing te verminderen.
SonosNet Extender
Voorziet SonosNet 2.0 van meer en beter vermogen.
Ethernetpoort
Eén ethernetpoort is voldoende om je PLAYBAR op een bekabeld thuisnetwerk aan te sluiten. Je kunt een tweede ethernetpoort gebruiken om de netwerkverbinding met andere apparatuur in je netwerk te delen.

PLAYBAR Algemeen
Gewicht
5,4kg
Afmetingen (H x B x D)
85 x 900 x 140 mm
Inhoud van het pakket
PLAYBAR, AC-voedingskabel, optische audiokabel, info over juridische zaken en garantie, en een Quickstart Guide
Voeding
AC 100-240 V, 50-60 Hz
Opslagtemperatuur
-20 °C tot 70 °C
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 40 °C
Knop aan de zijkant
Volumeregeling en dempen
Leds op de zijkant
Geven de status van de PLAYBAR aan

Ondersteunde talen
Sonos-systeemsoftware ondersteunt: Deens, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Vereenvoudigd Chinees, Spaans, Zweeds en Braziliaans Portugees.

Garantie

Alle Sonos producten hebben twee jaar garantie.

Heeft u een een vraag over de installatie of het gebruik van Sonos? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Sonos Support team via: 0800 - 0234361 (gratis). Het Support team staat voor u klaar van ma t/m za: 10:00 - 18:00.

Art.nr:
1013638
Merk:
Levertijd:
Direct leverbaar
€ 799,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel

Accessoires