Naar boven

Epson EB-W16SK

Omschrijving

De Epson EB-W16SK is het eerste Epson-projectorsysteem met passieve 3D-technologie dat is uitgerust met twee gestapelde projectoren met elk een capaciteit van 3000 lumen. Ontworpen voor grote ruimten biedt deze betaalbare en eenvoudig te gebruiken 3D-projector een helder, scherp beeld en een hoog wit en gekleurd lichtrendement. Daarnaast wordt een superieure 3D-beeldkwaliteit geboden dankzij de 3LCD-technologie van Epson.

De Epson EB-W16SK is een betaalbaar 3D-projectorsysteem voor grote ruimten. Het systeem wordt geleverd in een speciaal ontworpen montage, waarbij op elke lens polariserende platen zijn bevestigd en twee eenheden via een USB-kabel zijn verbonden om tegelijkertijd beelden te projecteren op een zilveren scherm (wordt afzonderlijk verkocht)1. Op deze manier worden altijd heldere 3D-beelden van hoge kwaliteit geproduceerd.

Dankzij ondersteuning voor alle met HDMI compatibele 3D-signalen, kan de Epson EB-W16SK alle formaten projecteren: naast elkaar, boven & onder elkaar en framevulling, zodat gebruikers de mogelijkheid hebben om het uitgebreidste scala aan beschikbare 3D-inhoud te tonen.

Dit projectorsysteem wordt geleverd met één gepolariseerde 3D-bril voor heldere driedimensionale inhoud. Dankzij de lage productiekosten bieden deze brillen een betaalbare 3D-ervaring tegen een lage TCO (Total Cost of Ownership). Ideaal voor 3D-vertoningen voor grote groepen.

Dit 3D-projectorsysteem is snel en eenvoudig op te stellen. Door de eenheden op elkaar te plaatsen in de speciaal ontworpen montage, kunnen gebruikers beide beelden eenvoudig uitlijnen via de automatische instelling voor projectoruitlijning.

Specificaties

Projector
techniek 3LCD
helderheid 3000 ansi lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
Ondersteuning 3D Ja
contrastratio 5000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 36 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Nee
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Nee
composiet audio-uitgang Nee
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 372 mm
diepte 350 mm
hoogte 224 mm
gewicht 7900 gram
Art.nr:
1014738
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 1.999,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel