Naar boven

Epson EB-4750W

Omschrijving

De EB-4750W is een WXGA-installatieprojector die heldere HD-beelden levert, en geavanceerde, gebruiksvriendelijke functies biedt. De 3LCD-projectortechnologie van Epson en een hoge lichtopbrengst van wit en gekleurd licht van 4200 lumen zorgen ervoor dat uw belangrijke presentaties in levendige en realistische kleuren worden weergegeven, ongeacht de lichtomstandigheden.

De EB-4750W biedt een beeldkwaliteit in HD en een contrastverhouding van 5000:1. Hierdoor zien uw belangrijke presentaties er altijd geweldig uit.

Dankzij een groot aantal gebruiksvriendelijke installatiefuncties is deze projector eenvoudig op te stellen en te gebruiken. Met een groothoekzoomratio van x2.0, keystone-correctie én Arc- en Point-correctie kan de projector snel en eenvoudig in allerlei verschillende standen worden opgesteld zonder dat het beeld wazig wordt of vervormt.

Via de HDMI-aansluiting en displaypoort kunt u verschillende HD-apparaten aansluiten en inhoud moeiteloos projecteren. Bovendien kunt u de lamp en de filter makkelijk vervangen, zodat onderhoud eenvoudig is en u altijd over zo helder en scherp mogelijke projecties beschikt.

Tijdens de presentatie kunt u met behulp van de side-by-side schermverdelingsfunctie vanuit twee verschillende bronnen presenteren, bijvoorbeeld vanaf een laptop en een Epson USB Visualizer. Uw publiek krijgt zo indrukwekkende en meer indringende presentaties te zien.

Specificaties

Projector
techniek 3LCD
helderheid 4200 lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
ondersteuning 3D Nee
contrastratio 5000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 32 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Ja
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 472 mm
diepte 354 mm
hoogte 159 mm
gewicht 6600 gram

 

Art.nr:
1015265
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 2.161,00
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel