Naar boven

Benq W750

Omschrijving

Klik hier voor PDF


Volledige ondersteuning van Blu-ray Full HD 3D

De BenQ W750 is voor ondersteuning van de 3D-functie uitgerust met de laatste DLP®-technologie. Dit maakt een schitterende 3D-belevenis mogelijk. U heeft alleen nog maar een 3D-bril en een Blu-ray met 3D-inhoud nodig.
 
 


10 watt voor absolute audiopower!

Met de geïntegreerde luidsprekers van 10 watt kunt u genieten van audiopower op hoog niveau - snel en eenvoudig aansluiten en genieten!
 

 
 


HDMI-connectiviteit

De BenQ W750 beschikt voor flexibele en comfortabele bediening over twee HDMI-interfaces tegelijkertijd. Op die manier ontvangt u zonder extra kabel het benodigde HD-signaal van meerdere bronnen tegelijkertijd, zoals Blu-ray spelers, de nieuwste generatie spelletjesconsoles of HDTV-receivers.
 
 
 


Filtervrij

Met de filtervrije BenQ DLP®-projectoren brengt u uw uitgaven terug tot een minimum. Extra kosten voor vervanging en onderhoud komen gewoon te vervallen!
 

 
 


Werk groener met de wereldwijd toonaangevende SmartEco®-
technologie

Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van DLP®-projectoren overtuigt BenQ opnieuw door technologische voorsprong. Het bedrijf maakt als eerste producent op het gebied van DLP® gebruik van de lamptechnologie die door Philips is ontwikkeld en door BenQ is geoptimaliseerd.

SmartEco® verbetert het belangrijkste onderdeel van projectoren – de lamp – door de levensduur tot 80 % te verlengen, en dat bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik tot 50 % verminderd.

Ontdek met de BenQ W750 tal van mogelijkheden om energie en kosten te besparen, en dat bij optimale projectorprestaties

 

 
13000:1 contrastratio
 
Ultrahoge contrastratio

Met een ultrahoge contrastratio van 13'000:1 heeft u naast een beter contrast en dieper zwart nóg scherpere beelden, ook in geval van projectoren met grote helderheid.
 
 


0,5 watt in de stand-by modus

Bij inactiviteit van de BenQ W750-projector bedraagt het energieverbruik  slechts 0,5 W. Deze technologische vooruitgang op het gebied van energiebesparing draagt er in belangrijke mate toe bij dat de levensduur van de lamp wordt verlengd en dat de energiekosten worden verminderd.
 
 


ecoFACTS label

Het ecoFACTS label bevestigt de energie-efficiëntie van technische producten.

BenQ ziet het als zijn taak om niet alleen passief aan deze voorschriften te voldoen, maar zich ook actief voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten in te zetten.
 

ecoFACTS bevestigt onder andere BenQs gebruik van ongevaarlijke stoffen, zorgvuldige materiaalkeuze en het werken aan energiezuinig design.
 
 

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 2500  lumen
beeldverhouding 19:9
resolutie 1280x720
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 25000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 30 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga Ja
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
Ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Ja
gewicht en omvang
breedte 325 mm
diepte 241 mm
hoogte 114 mm
gewicht 2600 gram
Art.nr:
1015272
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 688,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel