Naar boven

Benq MW820ST

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

Energiezuinig & milieuvriendelijk
Wereldwijd leidende SmartEco® technologie voor een groener milieu
Als wereldwijd leidende producent van DLP® projectoren overtuigt BenQ opnieuw door zijn technologische voorsprong en gebruikt het als eerste fabrikant op het gebied van DLP® een door

Philips ontwikkelde en door BenQ geoptimaliseerde lampentechnologie.
SmartEco® verbetert het hart van de projectoren, de lamp, doordat het de levensduur ervan tot 80% verlengt – en dit bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd gaat het energieverbruik tot 50% omlaag.

Met deze ontwikkeling levert de MW819ST een compromisloze helderheid, uitstekende beeldkwaliteit en dankzij de LampCare-technologie daarbij ook nog een optimale levensduur van de lamp.

EcoBlank Modus
Om de aandacht van de leerlingen opnieuw te trekken, kunnen docenten de EcoBlank modus gebruiken en het projectievlak zonder beeld laten verschijnen. Bij de geactiveerde modus dimt de lichtsterkte van de lamp van de MW819ST automatisch en het totale energieverbruik daalt met 70%.

Bronherkenningsmodus
De omschakeling naar de EcoBlank modus gebeurt automatisch wanneer de projector meer dan drie minuten zonder beeldbron is. Dit zorgt voor een lager stroomverbruik en een langere levensduur van de lamp.

Ultrahoge contrastratioUltra-hohes Kontrastverhältnis
Een ultrahoge contrastratio van 13.000:1 projecteert gestoken scherpe beelden met diepe zwarttonen – zelfs bij projectoren met een hoge helderheid.

0,5 watt in de stand-by modus
Zo gauw als de MW819ST inactief is, zinkt zijn stroomverbruik naar een minimum van onder de 0,5 watt in de stand-by modus Deze technologische vooruitgang verhoogt de levensduur van de projectorlamp en bespaart hiermee kosten voor de vervanging en vermindert de energiekosten aanmerkelijk..

Ondersteuning van Blu-ray Full HD 3D
De BenQ MX819ST is voorzien van de nieuwste DLP®-technologie om leerinhouden aan de hand van 3D-formaten aanschouwelijker aan de leerlingen te kunnen overbrengen.
U hebt daarvoor enkel een 3D-bril* nodig en een 3D-geschikte databronnen zoals bijv. een Blu-ray-speler of computer voor het afspelen van 3D-inhoud.

De voordelen van de short-throw technologie
Zelfs in de kleinste ruimtes projecteert de MW819ST dankzij zijn short-throw lens vanaf slechts 1 meter afstand tot het projectievlak een beeld met een breedte van 2,21 meter. Het ruimtewondertje is flexibel inzetbaar – zowel aan het plafond gemonteerd als als tafelmodel.

Geen verblindingseffecten
De short-throw projectie maakt dat het lamplicht niet direct in uw ogen kan schijnen, zodat u bij uw presentatie uw focus op het publiek kunt houden.

Geen schaduwspel
Geen hinderlijk schaduwspel meer dat uw presentaties kan onderbreken. Door de geringe afstand tussen de projector en het projectievlak kunt u zich vrij bewegen en ongestoord de interactie met uw publiek aangaan!

LAN Control met Crestron en PJ-Link
LAN Control mit Crestron und PJ-Link BenQ ondersteunt IT-managers bij het onderhoud en de controle van hun projector.
Via de Remotedesktop-functie en dankzij LAN Control kunnen beheerders de projecties op afstand vanuit een centrale sturen, bewaken en onderhouden. De BenQ MW819ST communiceert probleemloos met het Crestron- en PJ-Link controlesysteem.

ecoFACTS label
Het ecoFACTS label bevestigt de energie- efficiëntie van technische producten. BenQ ziet het als zijn taak om niet alleen passief aan deze voorschriften te voldoen, maar zich ook actief voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten in te zetten.
ecoFACTS bevestigt onder andere BenQs gebruik van ongevaarlijke stoffen, zorgvuldige materiaalkeuze en het werken aan energiezuinig design.

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 3000 ansi lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
Ondersteuning 3D Ja
contrastratio 13000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 32 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Nee
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 287,3 mm
diepte 114,4 mm
hoogte 232,6 mm
gewicht 2600 gram
Art.nr:
1015332
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 896,00
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel