Naar boven

Benq W770ST

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

Benq W770ST

Volledige ondersteuning van Blu-ray Full HD 3D
De BenQ W770ST is voor ondersteuning van de 3D-functie uitgerust met de laatste DLP®-technologie. Dit maakt een schitterende 3D-belevenis mogelijk. U heeft alleen nog maar een 3D-bril en een Blu-ray met 3D-inhoud nodig.
10 watt voor absolute audiopower!
Met de geïntegreerde luidsprekers van 10 watt kunt u genieten van audiopower op hoog niveau - snel en eenvoudig aansluiten en genieten!

HDMI-connectiviteit
De BenQ W770ST beschikt voor flexibele en comfortabele bediening over twee HDMI-interfaces tegelijkertijd. Op die manier ontvangt u zonder extra kabel het benodigde HD-signaal van meerdere bronnen tegelijkertijd, zoals Blu-ray spelers, de nieuwste generatie spelletjesconsoles of HDTV-receivers.

Filtervrij
Met de filtervrije BenQ DLP®-projectoren brengt u uw uitgaven terug tot een minimum. Extra kosten voor vervanging en onderhoud komen gewoon te vervallen!

Werk groener met de wereldwijd toonaangevende SmartEco®-
technologie
Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van DLP®-projectoren overtuigt BenQ opnieuw door technologische voorsprong.

Het bedrijf maakt als eerste producent op het gebied van DLP® gebruik van de lamptechnologie die door Philips is ontwikkeld en door BenQ is geoptimaliseerd.
 

SmartEco® verbetert het belangrijkste onderdeel van projectoren – de lamp – door de levensduur tot 80 % te verlengen, en dat bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik tot 50 % verminderd.

Ontdek met de BenQ W770ST tal van mogelijkheden om energie en kosten te besparen, en dat bij optimale projectorprestaties!
 
Bronherkenning
DiDe functie om automatisch een beeldbron (bv. een pc of notebook) te herkennen die is aangesloten op de projector zorgt voor minder stroomverbruik en een langere levensduur van de lamp. Als de bron langer dan 3 minuten niet actief is, wordt de BenQ W770ST in de EcoBlank-modus geschakeld en wordt de energietoevoer beperkt tot 30 %.
 

 

 
 
Bron herkend
Optimale lampprestaties
 
Geen bron herkend
Minimale lampprestaties: 30 %
 
3000:1 contrastratio
13000:1 contrastratio
Ultrahoge contrastratio
Met een ultrahoge contrastratio van 13.000:1 heeft u naast een beter contrast en dieper zwart nóg scherpere beelden, ook in geval van projectoren met grote helderheid.
Voordelen van korte-afstandsprojectie

Plaatsing is geen probleem
Stelt u zich eens voor wat het betekent dezelfde projectiekwaliteit te hebben op de helft van de projectieafstand - u bent zo een stuk flexibeler bij het kiezen van de standplaats van de projector!

Geen verblindend effect
Door de kortere projectieafstand schijnt de projectiestraal u niet langer storend in de ogen. U kunt zich volledig concentreren op uw publiek!

Geen storende onderbrekingen
U heeft niet langer last van de storende schaduwen die presentaties vaak onderbraken. Dankzij de korte projectieafstand kunnen u en uw publiek zich vrijelijk door de ruimte bewegen, zonder bang te moeten zijn tussen de projector en de projectiewand te komen!
0,5 watt in de stand-by modus
Bij inactiviteit van de BenQ W770ST-projector bedraagt het energieverbruik  slechts 0,5 W. Deze technologische vooruitgang op het gebied van energiebesparing draagt er in belangrijke mate toe bij dat de levensduur van de lamp wordt verlengd en dat de energiekosten worden verminderd.
ecoFACTS label
DaHet ecoFACTS label bevestigt de energie-efficiëntie van technische producten.
 

BenQ ziet het als zijn taak om niet alleen passief aan deze voorschriften te voldoen, maar zich ook actief voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten in te zetten.
 
ecoFACTS bevestigt onder andere BenQs gebruik van ongevaarlijke stoffen, zorgvuldige materiaalkeuze en het werken aan energiezuinig design

Specificaties

ondersteuning 3D

Ja

contrastratio

25000:1

geluidsniveau
geluidsniveau 34 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga ja
dvi poort nee
rs 232 ja
s-video ja
composiet audio-ingang ja
composiet audio-uitgang nee
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Ja
gewicht en omvang
breedte 324,7 mm
diepte 253,4 mm
hoogte 113,8mm
gewicht 2700 gram
Art.nr:
1015333
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 825,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel