Naar boven

Optoma W305ST

Omschrijving

Optoma W305ST - DLP projector - 3D - 3200 ANSI lumens - 1280 x 800 - widescreen - HD 720p

 


Breedbeeld 3D-projectie in de kleinste ruimtes met de W305ST


•Standaard WXGA, 60” beeld vanaf slechts 68 cm afstand
•Heldere beelden, levendige kleuren – 3200 ANSI lumens
•Levensduur van de lamp tot wel 10.000 uur² en 70% energiebesparing
•Schaduwvrije beelden op interactieve "whiteboards"

De WXGA short throw, Full 3D W305ST met 3200 ANSI Lumens is ontworpen om heldere, kleurrijke, kristalheldere beelden weer te geven voor zowel onderwijs- als zakenomgevingen. Boei uw publiek, verhoog hun leerpotentie en help hun resultaten te verbeteren met lessen in kristalhelder 2D of ongelooflijk 3D.

Perfect voor installaties met interactieve "whiteboards", waardoor onderwijs- en zakenomgevingen verzekerd zijn van de juiste "tools" om hun publiek te boeien en presentaties te geven zonder schaduwen en beeldschittering.
Ongelooflijk lange levensduur van de lamp tot wel 10.000 uur, gecombineerd met Eco+ technologie zorgt voor zowel energie- als geldbesparing.

 

 

 

 


"Groene" Oplossingen


De ECO+ technologie van Optoma draagt bij aan ons streven om de milieubelasting te reduceren.

 


"Eco+ Mode"

Door energie te besparen besparen we geld! Eco+ technologie reduceert het energieverbruik tot wel 30%. Deze slimme functie heeft ook een gunstig effect op de levensduur van de lamp, waardoor deze met tot wel 70% verlengd wordt, terwijl tegelijkertijd de totale gebruiks- en onderhoudskosten verlaagd worden.

 


"Auto Power Off"

In sommige situaties staat de projector nog aan terwijl hij niet in gebruik is. Om energie te besparen als de projector aanstaat, maar er geen "source" ontdekt wordt, schakelt de “Auto Power Off” functie de projector automatisch uit na een bepaalde tijd.


Milieuvriendelijk


De "

 

 

Kleurengarantie


Bij Optoma zijn we er zo zeker van dat de beeldkleurenkwaliteit van de W305ST net zo goed blijft als op de dag dat u hem kocht dat we hierop vijf jaar garantie geven.


Inspireer Uw Studenten


Onderwijs in 3D is de laatste innovatie in onderwijstechnologie, die nieuwe manieren van leren mogelijk maakt voor zowel onderwijzers als studenten. Boei en inspireer uw studenten met lessen, gegeven in 3D - verken de wereld, reis door de ruimte, neem een kijkje in het menselijk lichaam en breng nieuwe ideeën tot leven. Optoma 3D projectoren brengen onderwijs tot een geheel nieuw niveau van concentratie en genot… zonder extra kosten!


Wat u nodig heeft
1.Optoma W305ST
2.Optoma ZD301 3D-bril
3.3D-apparaat en 3D-onderwijsprogramma

 


Short Throw Lens

De W305ST kan een indrukwekkend 60 inch diagonaal beeld van slechts 68 cm vanaf het scherm projecteren. Zowel op de muur gemonteerd als alleenstaand maakt de W305ST presenteren eenvoudig zonder schaduwen op het scherm.


Heldere, Gedetailleerde en Kleurige Weergave


Trek de aandacht van uw publiek met heldere, levendig geprojecteerde beelden dankzij de BrilliantColor™ technologie waarmee de W305ST is uitgerust.

Voorgeprogrammeerde "display modes" zorgen voor een perfect geprojecteerde afbeelding op verschillende oppervlakken waaronder schermen en interactieve "whiteboards".


Heldere, Scherpe Afbeeldingen


Klassikale lessen en presentaties in de "boardroom" vereisen scherpe, perfecte afbeeldingen. DarkChip3™ technologie van Texas Instruments produceert een verbluffend 15.000:1 contrast ratio voor haarscherpe grafieken en kristalheldere tekst. Scherper wit & ultra-diepzwart zorgen ervoor dat de afbeeldingen tot leven komen en dat tekst makkelijker te lezen is.

Om de beeldhelderheid te behouden zijn de Optoma projectoren ontworpen met DLP® technologie om afname hiervan met de tijd te voorkomen en een consequente pixelweergave te behouden.


"RS232 Control"

De uitgebreide "RS232 command set" maakt bediening van de W305ST heel simpel met ieder "RS232 control system".


AMX-Compatibiliteit


De W305ST is uitgerust met "Dynamic Discovery Protocol". Deze functie zorgt voor makkelijke installatie met "AMX"-bedieningssystemen.


Draadloos (Optioneel Extra)


De WPS-3 Adapter staat u toe draadloos presentaties en videomateriaal te presenteren. (Stroomtoevoer via de VGA-connectie)

 

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 3200 lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 15000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 29 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Ja
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 288 mm
diepte 220 mm
hoogte 86 mm
gewicht 2550 gram

 

Art.nr:
1015874
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 761,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel

Accessoires