Naar boven

Celexon Radiografische afstandsbediening

Omschrijving

Met het celexon professional radiografische systeem kunt u uw elektrisch projectiescherm of plafondlift bedienen zonder zend of ontvangststoringen, zelfs door muren heen.

Vervelende overlap met bv. aanwezige IR apparaten behoren tot het verleden. Tevens is bij radiografische systemen een zichtcontact tussen zender en ontvanger niet meer nodig, het systeem is daarom uitermate geschikt voor verborgen installatie van bv. plafondinbouwschermen.

De elegante afstandsbediening is in glanzend wit en kent hoogwaardige afwerking. De ontvanger biedt ook de mogelijk tot bediening via de zijdelingse toetsen, zo kan deze ook zonder afstandsbediening gebruikt worden. Bovendien kan aan de vrije kontakten in de box zelf een extra schakelaar of media sturing aangesloten worden.

Met dit 1 kanaals systeem kunt u een elektrisch projectiescherm of plafondlift uit een willekeurige celexon serie bedienen. Deze ontvanger kan ook met de “celexon professional radiografische trigger gecombineerd worden. Tevens is het mogelijk, om meer “celexon professional radiografische afstandsbedieningen” / “celexon professional radiografische trigger “ aan de ontvanger te koppelen (tot aan 20 zenders).

Alternatief is een 2-kanaals systeem beschikbaar is, die naast 2 ontvangers, met een multi-kanaals afstandsbediening geleverd wordt, en tot 6 ontvangers individueel of parallel aansturen kan.

De levering bestaat uit een 1-kanaals radiografische afstandsbediening, een radiografische ontvanger, evenals een gedetailleerde installatie-en gebruiksaanwijzing. Er dient eventueel alleen een stroomkabel aangeschaft te worden, om de ontvanger op het desbetreffende projectiescherm resp. de lift te kunnen aansluiten.

Art.nr:
1016150
Merk:
Voorraad:
Onbekend neem contact met ons op.
Levertijd:
5+ dagen
€ 147,20
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel