Naar boven

Sharp PNK-322BH UltraHD Touch monitor

Omschrijving

Sharp PNK-322BH UltraHD Touch monitor

De PN-K322BH is speciaal ontworpen voor designers die een hoge beeldschermresolutie nodig hebben in combinatie met verfijnde touch-bediening. De PN-K322BH beschikt over de revolutionaire IGZO-technologie van Sharp en levert een 4K Ultra-HD (QFHD)-resolutie (3840×2160 pixels). Dit resolutieniveau is vier keer zo hoog als dat van Full HD. Ultra HD is geschikt voor de weergave van de meest complexe en gedetailleerde grafische content, zoals bouwkundige ontwerpen of foto’s van hoge resolutie.

Door de IGZO-technologie zijn de transistors kleiner dan ooit. Hierdoor is ook de gevoeligheid van het touchscreen verbeterd. Dit betekent dat het scherm met een zeer hoge mate van nauwkeurigheid reageert, wat ideaal is voor het werken met foto’s en video’s. In vergelijking met andere display-apparatuur zorgt de IGZO-technologie ook voor een lager energieverbruik.

Het scherm wordt geleverd met een speciale touchpen met een extra kleine punt van 2mm om optimaal van het hoge precisie touchscreen gebruik te kunnen maken. De pen stelt gebruikers in staat om zeer fijne lijntjes te tekenen, teksten gemakkelijk te onderstrepen, aantekeningen toe te voegen, illustraties te tekenen en andere gedetailleerde aanpassingen te maken op de inhoud van het scherm.

De touchscreen monitor is in staat om 10 contactpunten tegelijk te herkennen. Hierdoor neemt het aantal touch interface-toepassingen dat gebruikt kan worden sterk toe voor gebruikers als CAD-ontwerpers, grafisch ontwerpers, designbureaus en videogame-ontwikkelaars. De monitor beschikt ook over een handige palm-negeringsfunctie. Als deze functie is ingeschakeld herkent het apparaat de touchpen, maar negeert het de handpalmen van gebruikers indien deze op het scherm leunen.

Dankzij de IGZO-technologie en een edge lit led-backlight is de PN-K322BH met een dikte van slechts 36mm het dunste scherm in haar klasse. De monitor heeft ingebouwde luidsprekers, wat het apparaat mooi gestroomlijnd houdt. De ingangen van de PN-K322BH zijn compatibel met de nieuwste DisplayPort™-interfacespecificaties, waaronder de Multi-Stream Transport-modus voor Ultra HD, dat content kan weergeven met 60fps.

Specificaties

beeldscherm
Formaat 32 inch
Schermdiameter 80,1 cm
Responstijd 8 ms
Beeldverhouding 16:9
4K Ja
Helderheid 300 cd/m²
Touchscreen technology Capactive
Aantal kleuren 1,07
Aansluitingen
Aantal USB 2.0 poorten 1
Audio
Ingebouwde luidsprekers Ja
Aantal luidsprekers 2
Gemiddeld vermogen 4 watt
Ergonomie
VESA standaard 200 x 200
Gewicht en omvang
Gewicht 9000 gram
Technische details
Touchscreen type IGZO-
Kleur van het product Zwart
Besturingssysteem/software
Windows -
Art.nr:
1016224
Merk:
Levertijd:
3-4 dagen
€ 6.199,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel