Naar boven

Epson EB-X24

Omschrijving


De EB-X24 is onze nieuwste LCD-projector met een XGA-resolutie, 1,2x optische zoom en gelijke White en Color Light Output (CLO) van 3.500 lumen. Dit model biedt gebruikers thuis en op kantoor drie keer helderdere2 kleuren dan DLP-projectoren met één chip.

Heldere en levendige beelden van hoge kwaliteit
Deze LCD-projector geeft moeiteloos heldere beelden met levendige kleuren weer voor een scherp en duidelijk beeld: ideaal voor presentaties en bewegende beelden, en dit mede dankzij een contrastverhouding van 10.000:1. Met een HDMI-ingang worden high-definition video en audio eenvoudig afgespeeld met de hoogstaande kwaliteit die u mag verwachten van 's werelds grootste fabrikant van projectoren³.

Colour Light Output (CLO)
CLO is een belangrijke manier om bij projectoren de capaciteit voor het weergeven van kleuren te meten. Zoals alle Epson-projectoren biedt dit model een gelijke White en Colour Light Output (CLO) voor een helder beeld met levendige kleuren. Ga voor meer informatie naar: www.epson.eu/CLO.

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de unieke handmatige schuif voor keystone-correctie en de automatische verticale keystone-correctie is deze projector snel en eenvoudig te installeren. Ongeacht de hoek van de projector, kunt u de projectie eenvoudig handmatig uitlijnen voor een recht en correct beeld. Dankzij de nieuwe LED-kleuren en menupictogrammen op basis van het Colour Universal Design op het bedieningspaneel is de projector gemakkelijker te bedienen.

Draadloze projector
Dankzij de optionele draadloze verbinding4 kunt u eenvoudig content van diverse apparaten weergeven zonder via een kabel verbonden te zijn met de projector.

Milieuvriendelijk
De EB-X24 is uitgerust met een milieuvriendelijke instelling, een automatische dimfunctie en een A/V-mute-timer.

 


Key Features
•Zeer heldere uitvoer:White Light Output en Colour Light Output 3000 lm•Scherpe details:Contrastverhouding van 10.000:1•Eenvoudige installatie:Automatische verticale keystone-correctie•Draadloze optie:Sluit tal van slimme apparaten aan•Milieuvriendelijk:Eco-tab instelling en automatische dimfunctie

Specificaties

Projector
techniek 3LCD
helderheid 3500  lumen
beeldverhouding 4:3
resolutie 1024x768
ondersteuning 3D Nee
contrastratio 10000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 29 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Ja
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
Ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Ja
gewicht en omvang
breedte 311 mm
diepte 244 mm
hoogte 84 mm
gewicht 3000 gram

 

Art.nr:
1016565
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 619,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel