Naar boven

Canon XEED WX450ST MED

Omschrijving

Klik hier voor PDF

Canon XEED WX450ST MED
•Heldere projectie
•4.500 lumen
•WXGA+ resolutie -1440 x 900 pixels
•Contrast ratio - 2.000:1
•HDMI aansluiting
•DLP technologie
•Energie besparende stand

De eerste WXGA+ projector die objectiefverschuiving combineert met Short Throw.

Deze unieke, innovatieve en compacte WXGA+ Short Throw-installatieprojector heeft een verticale objectiefverschuiving van maar liefst 77%. Deze projector kan afbeeldingen van superieure kwaliteit projecteren met een helderheid van 4500 lumen, en dat op één derde van de projectieafstand van conventionele projectoren.


De unieke XEED WX450ST is een compacte multimediaprojector voor installaties met een uitstekende helderheid en een hoge resolutie. Canon's bijbehorende Short Throw-projectieobjectief heeft een verticale en horizontale objectiefverschuiving met een uitzonderlijk groot bereik. Met een throw ratio van slechts 0,571:1 is vervorming met dit vernieuwde objectief vrijwel verwaarloosbaar (normaal 0,1%). De projector kan een beeld van 100 inch projecteren vanaf een afstand die circa één derde bedraagt van de afstand van conventionele projectoren, op slechts 1,23 meter. Ondanks de korte brandpuntafstand projecteert het objectief beelden met diagonale afmetingen van 30 tot wel 300 inch. Dankzij zowel verticale als horizontale verschuiving – inclusief een uitzonderlijk groot verticaal bereik van 77% – neemt de projector genoegen met een bescheiden plaatsje boven of onder het scherm, en is deze zowel geschikt voor projectie vanaf de voor- als vanaf de achterkant.

Canon's nieuwste AISYS optische systeem is het toppunt van efficiëntie en biedt een helderheid van 4500 lumen en een contrastratio van 2000:1. De beelden zijn dan ook scherp, helder en levendig – met dezelfde uiterst nauwkeurige kleuren en vloeiende beeldweergave als u van de XEED-serie gewend bent.


De native WXGA+ resolutie (1440 x 900 pixels) wordt ondersteund door LCOS schermtechnologie, die zorgt voor haarscherpe en prachtig vloeiende beelden. Behalve met optische eigenschappen van professionele kwaliteit zit de nieuwe beeldverwerkingseenheid van de WX450ST boordenvol eenvoudig te installeren functies, zoals hardware edge blending, ingebouwde registration adjustment (voor een perfecte uitlijning van RGB-panelen) en ingebouwde testpatronen. De picture-by-picture beeldweergave ondersteunt dubbele digitale ingangen en is daarom ideaal voor moderne videovergaderingstoepassingen. Met de horizontale en verticale trapeziumcorrectie kunt u perfect geometrische beelden projecteren vanuit vrijwel elke hoek, terwijl Motion Blur reduction de beelden scherp houdt bij het afspelen van snelbewegende video's.

Het nieuwe ontwerp met platte bovenkant heeft handige stelvoetjes en is ideaal voor uitgebreidere installaties met meerdere projectoren. Plaatsing op andere apparaten, en naar boven of naar beneden gerichte projectie zijn eenvoudig te realiseren.

De lamp van de XEED WX450ST gaat wel 5000 uur mee in de ecomodus. Met een speciale ECO knop schakelt u direct de energiezuinige modus van de lamp in en hebt u toegang tot andere energiebesparende functies voor een ongekend energiezuinig gebruik.

Specificaties

Projector
techniek LCOS
helderheid 4500 ansi lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1440x900
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 2000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 38 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga Nee
dvi poort Ja
rs 232 Ja
s-video ???
composiet audio-ingang 1
composiet audio-uitgang 1
ingebouwde speakers 1
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 337 mm
diepte 415 mm
hoogte 134 mm
gewicht 1100 gram

 

Art.nr:
1017225
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 4.784,84
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel