Naar boven

Panasonic PT-EW730ZLEJ

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

Als onderdeel van de SOLID SHINE-serie projectors, levert de PT-RW430 led/laser DLP-projector niveaus van betrouwbaarheid en langdurige helderheid die tot nu toe niet mogelijk waren met ‘conventionele‘ projectors.’

Onderhoudsvrij
De nieuwe led/laser-gecombineerde lichtbron in de SOLID SHINE-serie projectors garandeert een werking van ongeveer 20.000 uur* zonder lamp- of filtervervanging. Dit verlaagt de kosten voor onderhoud en arbeid in grote mate.

Hoge betrouwbaarheid
Het nieuwe, efficiënte koelsysteem voor de nieuwe lichtbron en de stofbestendige structuur maakt dit een zeer duurzaam systeem. Met deze modellen geniet u heel lang van een uiterst stabiele werking en een uitstekende betrouwbaarheid.

Flexibele installatie
Met systeemcapaciteiten zoals een 2x zoomlens, een zeer breed lensbereik en 360 graden installatie kunt u het systeem op allerlei manieren installeren. Compatibiliteit met DIGITAL LINK maakt digitale overdracht op lange afstand via één kabel mogelijk.

Wat is DIGITAL LINK?
DIGITAL LINK maakt de overdracht van HDMI, ongecomprimeerde HD digitale video-, audio- en besturingssignalen (Ethernet, RS-232C) mogelijk tot een afstand van maximaal 100 meter. Dit alles via een enkele CAT5e (STP)-kabel of hoger. De bekabeling en het uitvoeren van systeemupgrades wordt hierdoor sterk vereenvoudigd. Deze modellen zijn daarom uitermate geschikt voor plafondinstallatie of andere permanente installaties.

Specificaties

Projector
techniek LED
helderheid 3000 lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 20000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 35 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga Ja
dvi poort Ja
rs 232 Ja
s-video Nee
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 455 mm
diepte 415 mm
hoogte 137 mm
gewicht 11000 gram
Art.nr:
1017233
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 3.766,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel