Naar boven

Benq SH915

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

4000 ANSI lumen
De voor middelgrote tot grote presentatieruimtes vervaardigde SH915 verlicht uw presentatie met een hoge lichtopbrengst van 4000 ANSI lumen.

Van nu af aan kunt u indruk maken op uw publiek met heldere en levendige beelden, ook in een omgeving met niet te vermijden, van externe bronnen afkomstig licht.
(Gesimuleerde foto‘s)
Schitterende afbeeldingen in Full HD 1080p
De BenQ SH915 biedt met zijn Full HD-resolutie van 1080p de op dit moment best mogelijke beeldkwaliteit. Hij ondersteunt bovendien diverse videoformaten, waaronder 480i, 480p, 576p, 720p, 1080i en 1080p, met een vijf keer grotere detailscherpte dan een traditionele 480p-projector.
(Gesimuleerde foto‘s)
 

Blu-ray Full-HD 3D ondersteuning
Uitgerust met de nieuwste DLP®-technologie brengt de BenQ SH915 audio- en videosignalen in de beste Full-HD kwaliteit over vanuit de Blu-ray-speler of de spelcomputer  – ook in 3D!
LAN Control met Crestron® en PJLink
LAN Control werd ontwikkeld om IT-managers te helpen bij dagelijkse onderhouds- en herstelwerkzaamheden, zodat ze hun taken efficiënt en doeltreffend kunnen uitvoeren. Zo kan de SH915 dankzij de LAN-controlesystemen Crestron® en PJLink ook vanaf een afstand worden bediend.


Eenvoudige toegang tot de lamp
De BenQ SH915 is zo ontworpen dat IT-managers gemakkelijk toegang hebben tot de lamp. Als de lamp moet worden vervangen, kan dit via een klep in de behuizing snel, veilig en zonder onnodige vertraging voor uw presentatie gebeuren.
Grote zoom voor elke kamergrootte
De BenQ SH915 beschikt over een 1,5-voudige zoom en biedt u daarmee indrukwekkend veel speelruimte bij de keuze van de plaatsing van de projector – compromisloos.

Snelinstallatie
Met de snelinstallatie-knop op de afstandsbediening heeft u snel toegang tot de desbetreffende functies in het OSD-menu.
Werk groener met de wereldwijd toonaangevende SmartEco®-
technologie
Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van DLP®-projectoren overtuigt BenQ opnieuw door technologische voorsprong. Het bedrijf maakt als eerste producent op het gebied van DLP® gebruik van de lamptechnologie die door Philips is ontwikkeld en door BenQ is geoptimaliseerd.

SmartEco® verbetert het belangrijkste onderdeel van projectoren – de lamp – door de levensduur tot 80 % te verlengen, en dat bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik tot 70 % verminderd.

Ontdek met de BenQ SH915 tal van mogelijkheden om energie en kosten te besparen, en dat bij optimale projectorprestaties!

 
ecoFACTS Label
Het ecoFACTS label bevestigt de energie-efficiëntie van technische producten.

BenQ ziet het als zijn taak om niet alleen passief aan deze voorschriften te voldoen, maar zich ook actief voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten in te zetten.

ecoFACTS bevestigt onder andere BenQs gebruik van ongevaarlijke stoffen, zorgvuldige materiaalkeuze en het werken aan energiezuinig design.

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 4000 ansi lumen
beeldverhouding 16:9
resolutie 1920x1080
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 11000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 38 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga Ja
dvi poort Nee
rs 232 Nee
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Nee
ingebouwde speakers Nee
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 360 mm
diepte 260 mm
hoogte 115 mm
gewicht 3700 gram
Art.nr:
1017250
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 1.355,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel