Naar boven

Vogels DesignMount NEXT 7345

Omschrijving

Een unieke steun, gevormd door 40 jaar ervaring

Vogel's DesignMount is een keerpunt in de vormgeving van wandsteunen, een nieuwe, verfrissende bries op de markt. We hebben speciale aandacht besteed aan elk detail en geprobeerd een wandsteun te ontwikkelen die luxe uitstraalt. Eén blik en u herkent de DesignMount direct. Eén aanraking en u voelt de verrassend soepele beweging.


Elegantie en flexibiliteit in één TV-muurbeugel

Vogel's DesignMount is ontworpen voor de lange duur. Het is een in het oog springende steun met elegante lijnen die een unieke combinatie vormt met een TV. De DesignMount NEXT 7345 vouwt u moeiteloos zo tegen de wand dat er nauwelijks ruimte overblijft tussen de wand en de steun.

Hij glijdt moeiteloos van de wand, kan 20 graden kantelen en tot 120 graden draaien. Het robuuste frame is ontwikkeld voor tv's van 40” - 65” (102 -165 cm) met een gewicht van maximaal 30 kg.

Toen we deze steun ontwierpen, hebben we er een belangrijk stuk van Vogel's erfgoed in gelegd. We hebben het Screen Protection System erin opgenomen, dat we een paar jaar geleden hebben ontwikkeld. Dit voorkomt dat de TV tegen de wand stoot. Het magnifieke aan deze steun is de soepele beweging. Een licht duwtje met één vinger is genoeg om de steun te draaien. Dat noemen we Smart Movement. Kabels kunnen weg gewerkt worden voor een gestroomlijnd en opgeruimd gezicht. We hebben het allerbe

Specificaties

Algemene gegevens
Fabrikant Vogels
Type NEXT 7345
Kleur Zwart
Technische specificaties
Gechikt voor min. 40 inch
Geschikt voor max. 65 inch
Min. afstand tot de wand 7,2 cm
Max. afstand tot de wand 72 cm 
Functionaliteit draaibaar, kantelbaar
Aantal draaipunten
Maximale draaihoek 120° 
Geschikt voor tv's van 40 t/m 65 inch (102 t/m 165 cm)
VESA maten 600 x 400
Maximaal gewicht 30 kg
Art.nr:
1017495
Merk:
Levertijd:
Direct leverbaar
€ 399,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel