Naar boven

Benq GP20

Omschrijving

Klik hier voor PDF


Deze uiterst compacte (220 x 178 x 62 mm) en lichte (1.500 gr), met de nieuwste technologie uitgeruste LED-projector begeleidt u op betrouwbare en flexibele wijze.
Dankzij de lang meegaande LED-techniek heeft u met de GP20 tot op 30.000 uur projectietijd. Hij is bovendien WLAN compatibel, beschikt over een SD Card reader en 2 GB geheugen. Met de praktische QPresenter App kunt u uw presentaties rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet opstarten! 

Met 700 ANSI lumen, een contrastratio van 100.000:1 en een WXGA resolutie van 1280 × 800 projecteert deze kleine allrounder al op korte afstand heel grote afbeeldingen!
 


"Off & Go" en WLAN dongle

De GP20 is precies de juiste begeleider wanneer u veel onderweg bent en flexibel wilt blijven. Met de BenQ draadloze USB 2.0 dongle brengt u spelenderwijs een WLAN verbinding tussen de projector en uw pc of notebook tot stand. Zo kunt u bijvoorbeeld uw videodata snel en volledig draadloos overbrengen.

De GP20 is dankzij Plug-and-Play in een handomdraai startklaar. Met de "Off & Go" snelkoelfunctie kan de projector direct na gebruik alweer opgeborgen worden.

Heerlijk ongecompliceerd!
 
 

Korte-afstand-projectie

De GP20 maakt gebruik van de nieuwste korte-afstandtechnologie en heeft daardoor slechts een meter afstand nodig om schitterende afbeeldingen met een diagonaal van 1,01 meter (40 inch) te kunnen projecteren. Zo heeft u zelfs in de kleinste ruimte nog plaats!

Bekijk hier de mogelijkheden.
 
 

SRS sound

Overspoel de ruimte daarbij met een vol SRS geluid. De GP20 wordt, om uw visuele genot te perfectioneren, geleverd met twee geïntegreerde luidsprekers.
 

 

Smart link voor smartphones

Met de meegeleverde HDMI®-/micro USB-kabel kan content van smartphones of tablets door middel van MHL-support vliegensvlug en kwalitatief hoogwaardig weergegeven worden. In een handomdraai zijn films,spels en snapshots van de smartphonecamera schermvullend te bekijken of te bewerken, en is tekst op prettige grootte te lezen. Een verder voordeel van de MHL-port is dat de batterij van het mobiele apparaat direct opgeladen wordt.
 


Onvergelijkelijke multimediaconnectiviteit

De GP20 toont zich ook bijzonder flexibel bij het grote aantal formaten dat verwerkt kan worden. Het apparaat weet verder om te gaan met de fotoformaten jpg en bmp. Voor wat betreft tekst en presentaties staan formaten als Adobe PDF, MS Power Point, Office, Excel en Word op zijn repertoire.

De veelzijdige projector scoort ook op het gebied van flexibele aansluiting. Met HDMI®, een SD-kaartslot en een USB reader kunt u gebruikmaken van talrijke presentatiebronnen en -hulpmiddelen!
 

 


Schitterende beeldkwaliteit en optimale energie-efficiëntie
 
 

De GP20 gebruikt RGB LEDs als lichtbron om u fascinerende, kleurintensieve beelden met een helderheid van 700 ANSI lumen, een contrastratio van 100.000:1 en een 100% NTSC kleurenscala te kunnen leveren.
De voorpret van dit veelbelovende perspectief maakt fotograferen en filmen nog leuker!

In de ecomodus haalt de GP20 tot wel 30.000 uur projectie - zonder verlies van helderheid of de noodzaak de lamp te verwisselen.
 


Exclusief en gebruiksvriendelijk design

Om een snelle en eenvoudige bediening van de GP20 te kunnen waarborgen, werd de gebruikersinterface uitgerust met besturingselementen zoals in andere, gangbare en u vertrouwde multimedia-apparatuur.
De bediening is dus heel eenvoudig en intuïtief. Een gebruiksaanwijzing is niet meer nodig.
 


Auto Blank voor kinderveilig gebruik

Auto Blank is een functie die de ogen spaart en die, om de lichtstraal om veiligheidsredenen automatisch te kunnen onderbreken, bewegingen binnen een afstand van 20 tot 30 cm* van de lens waarneemt.

*De afstand kan al naargelang het omgevingslicht en de kleur van het gereflecteerde object variëren.

 

Auto Keystone: corrigeert alle mislukte formaten

Afgelopen met tijdrovende, gecompliceerde beeldinstellingen! Bij iedere druk op de knop herkent de GP20 automatisch fouten in de beeldoriëntatie en corrigeert die tot een perfect vierkant.
 
 

ecoFACTS Label

BenQ producten zijn milieuvriendelijk volgens ecoFACTS.

Bij de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten, wil BenQ niet alleen voldoen aan de groene regelgeving, maar ook actief bezig zijn met de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten!

ecoFACTS verklaart dat BenQ veel inspanningen heeft gedaan voor de vervanging van gevaarlijke stoffen, materiaalselectie, ontwerp van de verpakking, energiezuinig ontwerp en andere aspecten van de producten.
 
 

Specificaties

Projector
techniek LED
helderheid 700 lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 100000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 31 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga 1
dvi poort Nee
rs 232 Nee
s-video Nee
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 220 mm
diepte 177 mm
hoogte 61,8 mm
gewicht 1500 gram

 

Art.nr:
1018051
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 541,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel