Naar boven

Epson EB-1430Wi

Omschrijving

Voeg interactiviteit toe aan elke vergaderruimte met deze nieuwe projector met ultrakorte projectieafstand, met finger-touch functies en mogelijkheden voor het gebruik van twee pennen, een hoge helderheid van 3300 lumen en een WXGA-resolutie die overeenkomt met de resolutie en beeldverhouding van de meeste laptopschermen. Dankzij de ultrakorte projectieafstand van de EB-1430Wi kunt u vanaf zeer korte afstand grote beelden projecteren en blijven schaduwen en verblindend licht tot een minimum beperkt.

Kwaliteitsbeeld
De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor hoogwaardige beelden met een gelijke White en Colour Light Output voor levendige kleuren en heldere beelden, zelfs bij daglicht, en kleuren die drie keer helderder zijn dan die van toonaangevende producten van de concurrentie1. De HDMI-ingangen betekenen dat de deelnemers aan vergaderingen profiteren van scherpe en helder geprojecteerde beelden. Met een schermgrootte van maximaal 100 inch kunnen een videovergadering met meerdere bronnen en een presentatie op meerdere schermen worden weergegeven zonder dat het beeldformaat daaronder lijdt.

Finger-touch en twee pennen
Gebruik uw vingers om rechtstreeks op het scherm aantekeningen te maken. De interactieve pennen van Epson reageren nu nog beter en zijn nog gebruiksvriendelijker. Met de nieuwe dubbele pennen kunnen collega's gelijktijdig werken met behulp van verschillende penkenmerken.

Draadloze projector
Dankzij de draadloze mogelijkheden kunt u eenvoudig content weergeven vanaf een groot aantal smart devices met de iProjection-app2. Hetzelfde beeld kan op afstand van aantekeningen worden voorzien, omdat met de multilocatiefunctie tot maximaal vier met het netwerk verbonden projectiesystemen tegelijkertijd kunnen worden aangesloten.

Meer controle en samenwerking
Dit interactieve systeem voor vergaderruimten combineert de rol van projector met ultrakorte projectieafstand, interactief witbord en papieren flip-over in één geïntegreerd en multifunctioneel product. Met de nieuwe modus voor het delen van een whiteboard kunnen aanwezigen bij vergaderingen whiteboard-content weergeven of aantekeningen maken vanaf een groot aantal smart devices zonder dat hiervoor speciale apps zijn vereist.

Specificaties

Projector
techniek 3LCD
helderheid 3300 ansi lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
Ondersteuning 3D Nee
contrastratio 10000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 35 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga Nee
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Nee
composiet audio-uitgang Nee
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 367 mm
diepte 375 mm
hoogte 155 mm
gewicht 5700 gram
Art.nr:
1018631
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 2.707,00
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel