Naar boven

Sony VPL-HW55ES Zwart

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

Sony VPL-HW55ES Zwart
Ga verder, veel verder dan tv


Resolutie op groter formaat: Benader het origineel van 1080p en zie meer details en kleuren in uw films met realiteitscreatie, onze intelligente resolutietechnologie.

Meer details: Met een dynamische contrastverhouding van 120.000:1, worden zwart en wit geoptimaliseerd voor fijnere details, zelfs in donkere scènes.

Helderder dan ooit: Met 1.700 lumen is het veel helderder dan onze andere 3D-modellen en levert scherpere beelden en natuurgetrouwe kleuren op, zelfs in goedverlichte kamers.

Automatische contrastafstelling: Een Contrast Enhancer gebruikt geavanceerde Iris3-technologie die automatisch lichte en donkere gebieden in elke opname aanpast..

3D die u tegemoet springt: Compatibel met de nieuwste RF-zender voor groter bereik en meer stabiliteit (RF-bril- en zender zijn optionele accessoires).

Draadloos gemak: Nooit meer kabels met de optionele draadloze HDMI®-set: maakt draadloos verbinding met Blu-ray Disc™-spelers, gameconsoles en meer.

Scherpere, vloeiendere bewegingen: Motionflow maakt extra beelden tussen de originele frames: u ziet ieder detail en minder ruis, zelfs bij snel bewegende onderwerpen.

Kristalhelder, met minimale crosstalk: SXRD™-schermen reproduceren tot wel 240 beelden per minuut voor superscherpe beelden en synchroniseren met een 3D-bril voor minimale spiegeling.

Intelligent lampsysteem: Dynamische lampbediening synchroniseert met 3D-bril voor meer helderheid en een sterker visueel effect; haalt het maximale uit de lamp.

Ingebouwde IR 3D-zender: IR 3D-bril synchroniseert met de ingebouwde zender, geen kabels nodig.

Automatische 2D- en 3D-modi: De projector herkent automatisch 2D- of 3D-inhoud. U kunt vooraf ingestelde specifieke instellingen kiezen, zoals thuisbioscoopmodus en kleurinstellingen.

Weinig ventilatorgeluid: Een geavanceerd koelsysteem beperkt het projectorgeluid tot een minimum.

Fijnere afstemming: Pas het gamma van de helderheid van het beeld aan naar de hoeveelheid licht in de kamer of het beeld op het scherm: 11 modi beschikbaar.

Flexibele installatie: Dankzij een groter verticaal lensverschuivingsbereik dan onze andere 3D-thuisbioscoopprojectoren hebt u meer installatiemogelijkheden.

Precisie-uitlijning: Elektronische paneeluitlijning past de blauwe en rode delen van elke pixel aan voor exacte kleur en helderheid.

Handmatig kleur, tint en helderheid aanpassen: Met Real Colour Processing (versie 2) kunt u een onderwerp op het geprojecteerde beeld selecteren en dit verder aanpassen..

Specificaties

Projector
techniek SXRD
helderheid 1700  lumen
beeldverhouding 16:9
resolutie 1920x1080
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 120000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 21 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga Ja
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Nee
composiet audio-ingang Nee
composiet audio-uitgang Nee
Ingebouwde speakers Nee
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 407 mm
diepte 464 mm
hoogte 180 mm
gewicht 9600 gram
Art.nr:
1018992
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 2.999,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel