Naar boven

Vogels SET F 2022B Vloerstandaard, enkele buis 200 cm, vesa 200x200, 60 kg, Zwart

Omschrijving

De PFF 7020 vloerplaat is onderdeel van het modulaire Connect-it vloer systeem. Met deze vloerplaat kan een vloerstandaard gecreëerd worden voor middelgrote en grote displays.
 Vogel's vloeroplossingen van Connect-it (standaards en trolleys) vormen een uniek flexibel systeem. Met een beperkt aantal componenten kan vrijwel ieder gewenste vloeroplossing gerealiseerd worden. Van een vloerstandaard met rug-rug bevestiging in een winkeletalage tot een verplaatsbare videoconferencing-trolley in een bedrijf, voor elke situatie is een modulaire vloeroplossing van Connect-it voorhanden

De buizen vormen de verbinding tussen de voet en de display interface, en zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtes: 150 cm, 180 cm en 200 cm. De buizen zijn voorzien van een meervoudig kabeldoorvoersysteem (CIS®) en kunnen worden gecombineerd met alle Connect-it accessoires. De PUC 27xx-serie kan alleen in combinatie met de vloeroplossingen van Connect-it worden gebruikt.

De interface display strips PFS 3302 maken deel uit van het modulaire Connect-it systeem waarmee u een plafond- of vloeroplossing op maat kunt maken voor middelgrote tot grote schermen. 
De PFS 3302 zijn geschikt voor middelgrote tot grote schermen tot 80 kg, met een maximale verticale montagemaat van 270 mm

De interfacebuis PFB 3402 maakt deel uit van het modulaire Connect-it systeem waarmee u een plafond- of vloeroplossing op maat kunt maken voor middelgrote tot grote schermen.
De PFB 3402 is geschikt voor middelgrote tot grote schermen tot 80 kg, met een maximale horizontale montagemaat van 225 mm.

Art.nr:
1019254
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 646,00
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel