Naar boven

Benq W1070+

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

De Wireless Full HD-kit: meer vrijheid, minder gedoe

Dankzij de W1070+ en de Wireless Full HD-kit zijn vervelende kabels voorgoed verleden tijd. Het systeem is makkelijk te installeren en neemt weinig plaats in uw woonkamer in. En dat allemaal zonder extra kosten. Met de Wireless Full HD-kit, als optie verkrijgbaar met de W1070+, kunt u draadloos indrukwekkende 1080p Full HD-content streamen, zelfs in 3D! Ontspan en geniet van uw favoriete films en spelletjes.
 
 


‧Gemakkelijke installatie

De kit is snel en makkelijk te installeren en is zeer gebruiksvriendelijk. Zender en ontvanger worden automatisch aan de W1070+ gekoppeld als u het apparaat voor het eerst inschakelt. De receiver kan eenvoudig aan de rechterzijde van de W1070+ gemonteerd worden, zodat u niet met kabels in de weer hoeft, en wordt van stroom voorzien door de projector. Een extra stopcontact is dus niet nodig.
 
 


‧Perfecte cross-room streaming

WFHD heeft een bereik tot 30 meter en een wachttijd van minder dan 1 ms., en levert dus zowel voor filmliefhebbers als voor fans van onlinegaming uitstekende prestaties. Vier ingebouwde antennes zorgen voor de allerbeste streamingkwaliteit.

* Het bereik is afhankelijk van de omgeving. De genoemde afstanden zijn slechts geschatte waarden. Constructies van staal, hout, beton of baksteen kunnen de reikwijdte verminderen.
 
 


‧Geen interferenties

Dankzij de DFS-functie (Dynamic Frequence Selection) kan een WLAN automatisch een ander kanaal selecteren bij storingen of als het gekozen kanaal al in gebruik is.
 
 


10W-geluidskwaliteit

De geïntegreerde 10W-luidspreker met resonantiekamer biedt adembenemende audioprestaties en zorgt voor een betere geluidskwaliteit met diepere basklanken. Geen gedoe meer met stereoluidsprekerkabels. Met vier voorgeprogrammeerde geluidsinstellingen en een equalizerinstelling geniet u optimaal van een perfecte audiokwaliteit.
 
 

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 2200 ansi lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1920x1080
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 10000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 31 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga 2
dvi poort Ja
rs 232 Ja
s-video Nee
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ngebouwde speakers Ja
12 volt trigger Ja
gewicht en omvang
breedte 312 mm
diepte 244 mm
hoogte 104 mm
gewicht 2750 gram

 

Art.nr:
1019347
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 1.080,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel