Naar boven

Benq W1080ST+

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

Ongeziene beeldkwaliteit
De Wireless Full HD-kit: meer vrijheid, minder gedoe
Dankzij de W1080ST+ en de Wireless Full HD-kit zijn vervelende kabels voorgoed verleden tijd. Het systeem is makkelijk te installeren en neemt weinig plaats in uw woonkamer in. En dat allemaal zonder extra kosten. Met de Wireless Full HD-kit, als optie verkrijgbaar met de W1080ST+, kunt u draadloos indrukwekkende 1080p Full HD-content streamen, zelfs in 3D! Ontspan en geniet van uw favoriete films en spelletjes.

Gemakkelijke installatie
De kit is snel en makkelijk te installeren en is zeer gebruiksvriendelijk. Zender en ontvanger worden automatisch aan de W1080ST+ gekoppeld als u het apparaat voor het eerst inschakelt. De receiver kan eenvoudig aan de rechterzijde van de W1080ST+ gemonteerd worden, zodat u niet met kabels in de weer hoeft, en wordt van stroom voorzien door de projector. Een extra stopcontact is dus niet nodig.

Perfecte cross-room streaming
WFHD heeft een bereik tot 30 meter en een wachttijd van minder dan 1 ms, en levert dus zowel voor filmliefhebbers als voor fans van onlinegaming uitstekende prestaties. Vier ingebouwde antennes zorgen voor de allerbeste streamingkwaliteit.
* Het bereik is afhankelijk van de omgeving. De genoemde afstanden zijn slechts geschatte waarden. Constructies van staal, hout, beton of baksteen kunnen de reikwijdte verminderen.

Geen interferenties
Dankzij de DFS-functie (Dynamic Frequence Selection) kan een WLAN automatisch een ander kanaal selecteren bij storingen of als het gekozen kanaal al in gebruik is.

10W-geluidskwaliteit
De geïntegreerde 10W-luidspreker met resonantiekamer biedt adembenemende audioprestaties en zorgt voor een betere geluidskwaliteit met diepere basklanken. Geen gedoe meer met stereoluidsprekerkabels. Met vier voorgeprogrammeerde geluidsinstellingen en een equalizerinstelling geniet u optimaal van een perfecte audiokwaliteit.

Optimale flexibiliteit
Zijdelingse projectie dankzij de horizontale Keystone-correctie
De horizontale Keystone-correctie is handig wanneer u geen geschikte plaats vindt voor de W1080ST+. Met deze functie kunt u het beeld optimaliseren, ook als de projector niet midden voor het projectievlak staat.

Uitstekende projectie op de korte afstand
Dankzij de wereldwijd toonaangevende technologie voor korte-afstandsprojectie presenteert BenQ de W1080ST+ met een projectiegrootte van 100”/2,54 m op een afstand van slechts 1,5 m - onafhankelijk van beperkingen van de ruimte, storende schaduwen en verblindende projectiestralen. Door deze winst aan ruimte is de W1080ST de perfecte partner voor interactieve motion-tracking videogames met vrienden en familie!

Zoom en verstelbare lens voor nog meer vrijheid
Vroeger moest u plaats maken in uw huiskamer of zelfs boeken onder de projector leggen om beelden perfect te projecteren. Die tijd is nu voorgoed voorbij! De W1080ST+ heeft een flexibele 1,2-voudige zoom die heel wat plaatsingsmogelijkheden biedt.

Schitterende beeldkwaliteit
Geoptimaliseerde Full HD 1080p
Met de W1080ST+ geniet u van een levensechte beeldkwaliteit. De W1080ST+ is immers uitgerust met het door BenQ geoptimaliseerde 1080p Full HD-systeem. Bekijk beelden in HD-kwaliteit met een optimale helderheid en scherpte –van blu-rays tot videospellen en HD-uitzendingen.

6x-speed RGBRGB color wheel
Een 6-segment color wheel (RGBRGB) met 6-voudige snelheid biedt uiterst realistische kleurdieptes en een breed kleurenscala. De BrilliantColor™-technologie creëert levensechte en ongelofelijk intense kleuren Zo kunt u genieten van een optimale beeldkwaliteit.

Kleuraanpassing op maat
Met het exclusieve kleurmanagementsysteem van BenQ kunt u de verzadiging, toon en helderheid van kleuren helemaal aanpassen aan uw smaak.

ISFccc-certificering
Met de ISFccc-methode worden contrast, scherpte en kleurweergave automatisch aangepast aan de projectieplaats en lichtomstandigheden, voor een optimale beeldkwaliteit. Voor de beeldweergave via verschillende bronnen, zoals een blurayspeler of spelcomputer, kunnen de gewenste instellingen worden opgeslagen en op elk moment met een eenvoudige druk op de knop worden aangepast. Met het kleurmanagementsysteem kunt u bovendien ook het contrast, de helderheid, de kleurtemperatuur, het kleurengamma en de witbalans aan uw persoonlijke voorkeuren aanpassen. De W1080ST+ heeft een dag- en een nachtmodus om altijd van de hoogste beeldkwaliteit te genieten.

DarkChip3™ DLP®-technologie voor een optimale contrastweergave
Dankzij de geoptimaliseerde DarkChip3™ DLP®-technologie van Texas Instruments kan de BenQ W1080ST+ uiterst heldere beelden projecteren met hogere zwartwaarden, voor een perfecte beeldkwaliteit.

Ultieme 3D-kwaliteit
De W1080ST+ ondersteunt meerdere vormen van 3D in een verbazingwekkende 1080p Full HD-kwaliteit, zoals HDMI 1.4a 3D, blu-ray, 3D-uitzendingen, videospellen en NVIDIA 3DTV PC-connectiviteit, en dat zonder overspraak.

Hoog native ANSI-contrast
Het native contrast, ook wel ANSI-contrast genoemd, is verantwoordelijk voor de waargenomen beeldkwaliteit. Het ANSI (American National Standards Institute) meet en vergelijkt de helderheid van zwarte en witte segmenten om de contrastverhouding van een projector te optimaliseren. FOFO (Full On Full Off) daarentegen meet en vergelijkt enkel de helderheid van een volledig wit en zwart beeld. Geprojecteerde beelden zijn doorgaans echter niet volledig zwart en wit, maar bestaan uit een mix van zwarte en witte segmenten. De W1080ST+ biedt een hoog 500:1 ANSI-contrast en geeft daardoor ook de fijnste details weer, zelfs bij zeer diepe zwartwaarden.

? Full On/Off-contrastratio
Meet en vergelijkt de helderheid van totaal zwart en totaal wit
? ANSI-contrastratio
Meet en vergelijkt de helderheid van zwarte en witte segmenten

Gaming in topkwaliteit
Door de snelle reactietijd en lage latentie is de W1080ST+ uw ideale gamingpartner! Of het nu gaat om wedstrijden op de console, Fast Motion-games op de pc of interactieve spelen met het lichaam, de projectie is altijd vloeiend en zonder vertragingen.

Eenvoudige bediening
Intuïtieve gebruikersinterface
De W1070+W is uitgerust met een nieuwe supereenvoudige gebruikersinterface.
Bovendien herkent de aanvullende automatische bronherkenning de actieve ingangsbron nog sneller en nauwkeuriger.

Gebruiksvriendelijke installatie
Voor de eerste installatie volgt u gewoon stap voor stap de instructies in het nieuwe setupmenu. De W1080ST+ is in een wip klaar voor gebruik!

Smart link voor smartphones
Via de HDMI-poort kan content van een smartphone of tablet met MHL-ondersteuning bliksemsnel en met hoge kwaliteit op een groot scherm vertoond worden. Zo kunt u in een handomdraai gamen, films of snapshots van een smartphonecamera bekijken of bewerken en websites weergeven, en dat zonder computer! Bovendien wordt de accu van het mobiele apparaat direct opgeladen via de MHL-poort.

Wereldwijd leidende technologie voor een groene wereld
Als wereldwijd leidende producent van DLP® projectoren overtuigt BenQ opnieuw door zijn technologische voorsprong en gebruikt het als eerste fabrikant op het gebied van DLP® een door Philips ontwikkelde en door BenQ geoptimaliseerde lampentechnologie.
SmartEco® verbetert het hart van de projectoren, de lamp, doordat het de levensduur ervan tot 80% verlengt – en dit bij volle lichtsterkte.
Tegelijkertijd gaat het energieverbruik tot 70% omlaag.
Ontdek met de BenQ W1080ST+ de talrijke mogelijkheden tot besparing bij de volle projectieprestaties!

SmartEco®-Modus
In de SmartEco®-modus past de projector de lichtintensiteit energie-efficiënt aan de beeldinhoud aan en levert precies zoveel licht als daadwerkelijk nodig is. De contrastratio en helderheid worden geoptimaliseerd.

EcoBlank-modus
Met de EcoBlank-modus kan waardevolle stroom worden bespaard, omdat de beeldinhoud tijdens presentaties bij elke druk op de knop eerst in de EcoBlank-modus wordt geschakeld en pas daarna wordt weergegeven. Dit bespaart tot 70% energie en zorgt bovendien voor een puntsgewijze verdeling van de aandacht.

Bronherkenning
De functie waarmee automatisch de op de projector aangesloten bron van een afbeelding wordt herkend (bijv. pc of notebook), zorgt voor minder energieverbruik en een langere levensduur van de lamp. Als de bron langer dan 3 minuten niet actief is, schakelt de BenQ W1080ST+ over naar de EcoBlank-modus, en beperkt zo de energietoevoer tot een prijzenswaardige 30%.

BenQ DLP®-projectoren - duurzame beeldkwaliteit dankzij DLP®-technologie
Tijdloze beeldkwaliteit
BenQ DLP® projectoren werden ontwikkeld voor jarenlang gegarandeerd duurzaam genieten, messcherpe beelden en levensechte kleurweergave. Bij DLP®-technologie reflecteren miljoenen microspiegels met behulp van verbeterde kleurenwielen het licht van een DMD-chip. Omdat de spiegels kleurloos zijn en zijn opgenomen in een gesloten systeem vertonen BenQ DLP®-projectoren geen door ouderdom veroorzaakte slijtageverschijnselen. Ze zijn nagenoeg immuun tegen achteruitgang van het beeld, wat maakt dat ze beschikken over een continue beeldscherpte. Verwisselen van een lamp na 2.000 uur intensief gebruik zorgt dus voor dezelfde beeldkwaliteit als een gloednieuwe projector.

Kristalhelder en uitstekend leesbaar
DLP®-technologie levert met een vulfactor van 96% een elektronisch pixelcircuit achter de pixels, dat ervoor zorgt dat donkere randen rond afzonderlijke pixels, kleuren en details vervagen of helemaal worden geëlimineerd. Een hogere vulfactor en minder zwarte randen zorgen voor duidelijk meer heldere, intensievere kleuren en een meer verfijnde beeldkwaliteit.
BenQ DLP®-projectoren beschikken voor onberispelijke weergave van korte teksten, fijne lijntjes en details in donkere scènes bovendien over een hoge contrastwaarde. De zwarttinten zijn dieper en de totale beeldkwaliteit is meer gefocust en helderder. Uw presentaties worden goed leesbaar, zelfs vanaf de achterste stoelen en in lichte ruimtes.

ecoFACTS Label
Het ecoFACTS label bevestigt de energie-efficiëntie van technische producten.
BenQ ziet het als zijn taak om niet alleen passief aan deze voorschriften te voldoen, maar zich ook actief voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten in te zetten.
ecoFACTS bevestigt onder andere BenQs gebruik van ongevaarlijke stoffen, zorgvuldige materiaalkeuze en het werken aan energiezuinig design.

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 2200 ansi lumen
beeldverhouding 16:9
resolutie 1920x1080
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 10000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 31 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga 1
dvi poort  
rs 232 1
s-video  
composiet audio-ingang  
composiet audio-uitgang  
ingebouwde speakers 1
12 volt trigger 1
gewicht en omvang
breedte 312 mm
diepte 244 mm
hoogte 104 mm
gewicht 2850 gram

 

Art.nr:
1019510
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 1.271,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel