Naar boven

Celexon Rollo Professional Plus (16:9) 280 x 158 cm

Omschrijving

celexon projectiescherm rollo Professional Plus
Het projectiescherm is uitstekend geschikt voor het gebruik in conferentie en vergaderruimtes maar ook voor home cinema gebruikers met ambitie. Met 4 formaten en afmetingen tot 300 cm biedt deze serie een brede keus voor de hedendaagse projecties!

Het eenvoudige, heldere design van de behuizing maakt het projectiescherm in ieder opzicht tot een eye cather. Het bewezen projectiedoek uit de Pro-serie en het Soft Return mechanisme op transmissie basis ronden de serie perfect af.

Beknopte informatie
- zwarte rand boven
- gewichtstang sluit met de behuizing af
- geschikt voor wand en plafond montage
- zwarte, ondoorzichtige achterkant
- ideaal voor home cinema en presentaties met 1,2 Gain
- hoogwaardig slow return rollo mechanisme op transmissie basis
- traploos instelbaar voor andere formaten
- edel, gesloten ontwerp

Het 3-laags projectiedoek met een versterkingsfactor van 1,2,haar stabiliserende laag van weefsel in het midden, een zwarte achterkant en de matte witte coating zorgt voor een uitstekend projectieresultaat onder de meeste natuurlijke omstandigheden!

Het ingebouwde soft return mechanisme zorgt ervoor dat het projectiescherm nog gemakkelijker inrolt. Trek het scherm ca. 5 cm naar beneden en laat het vervolgens los. Het scherm rolt dan vanzelf naar boven. Celexon heeft dit systeem op transmissie basis gebouwd. Dit heeft, ten opzicht van gebruikelijke systemen op olie basis, een beduidend langere levensduur en gelijkblijvende op rol kracht!

Het scherm beschikt over een zwarte rand. Dit om een optimale beeld insluiting te bereiken en het contrast van uw projectie te verhogen. De zwarte achterkant is licht ondoorlatend. Het scherm kan zo gemakkelijk voor een raam worden gebruikt. Het scherm is op elke 10 cm instelbaar, dus naast het 1:1-formaat, zijn ook andere formaten, zoals 4:3, 16:9, 16:10 en 21:9 mogelijk .

De leveromvang bestaat uit het scherm, (incl. montagemateriaal voor muur en/of plafondmontage) en een montage en gebruiksaanwijzing. Optioneel zijn wandafstandhouders verkrijgbaar.

Specificaties

Algemene gegevens
Fabrikant Celexon
Garantie 24 maanden
Specificaties
Beeldverhouding 16:9
Horizontale groote beeld 280 cm
Verticale groote beeld 158 cm
Gain 1.2
Technische details
Type aandrijving Mobiel
Gewicht en omvang
Gewicht 18,43 kg
Breedte 303 cm
Hoogte 158 cm

 

Art.nr:
1019712
Merk:
Levertijd:
3-4 dagen
€ 455,00
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel