Naar boven

Benq MW727

Omschrijving

Klik hier voor PDF

 

Werk groener met de wereldwijd toonaangevende SmartEco®-technologie
  Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van DLP®-projectoren overtuigt BenQ opnieuw door technologische voorsprong. Het bedrijf maakt als eerste producent op het gebied van DLP® gebruik van de lamptechnologie die door Philips is ontwikkeld en door BenQ is geoptimaliseerd.
Ontdek met de BenQ MW727 tal van mogelijkheden om energie en kosten te besparen, en dat bij optimale projectorprestaties!
 
 
 
 
EcoBlank-modus
Met de EcoBlank-modus kan waardevolle stroom worden bespaard, omdat de beeldinhoud tijdens presentaties bij elke druk op de knop eerst in de EcoBlank-modus wordt geschakeld en pas daarna wordt weergegeven. Dit bespaart tot 70 % energie en zorgt bovendien voor een puntsgewijze verdeling van de aandacht.
 
 
Optimale lampprestaties tijdens de presentatie: alle aandacht gericht op de projectie
 EcoBlank-modus ingeschakeld, energieverbruik tot 70 % lager: alle aandacht gericht op de spreker
 
 
 
SmartEco®-modus
In de SmartEco®-modus worden de lampprestaties van de projector op energie-efficiënte wijze aan de beeldinhoud aangepast: er wordt niet meer licht geproduceerd dan nodig is. De contrastverhouding en de helderheid worden daarbij geoptimaliseerd.
 
 
Standaardmodus
gemiddeld verbruik: 296 watt
 SmartEco®-modus
Meer beelddetails in donkere scènes
gemiddeld verbruik: 163 watt
 
 
(2010 Philips white paper)
 
 
 
Bronherkenning
De functie om automatisch een beeldbron (bv. een pc of notebook) te herkennen die is aangesloten op de projector zorgt voor minder stroomverbruik en een langere levensduur van de lamp. Als de bron langer dan 3 minuten niet actief is, wordt de BenQ MW727 in de EcoBlank-modus geschakeld en wordt de energietoevoer beperkt tot 30 %
 
 
Bron herkend
Optimale lampprestaties
 Geen bron herkend
Minimale lampprestaties: 30 %
 
 
 
0,5 watt in de stand-by modus
Bij inactiviteit van de BenQ MW727-projector bedraagt het energieverbruik slechts 0,5 W. Deze technologische vooruitgang op het gebied van energiebesparing draagt er in belangrijke mate toe bij dat de levensduur van de lamp wordt verlengd en dat de energiekosten worden verminderd.
 
 
Minder dan 6W in de netwerkstand-bymodus
De MW727 verbruikt slechts 6W als hij na het uitschakelen verbonden blijft met het netwerk. IT-managers behouden zo de volledige controle over de projector en besparen tegelijkertijd aanzienlijk op energie.
 
 
2D keystone-correctie
Wanneer de projector niet centraal staat opgesteld, bent u door horizontaal en verticaal aanpassen met behulp van 2D keystone-correctie veel flexibeler bij trapeziuminstelling.
 
 
Zonder 2D Keystone-correctie
   Met 2D Keystone-correctie
 
 
 
 
Corner Fit-correctie
Met Corner Fit kunt u elke hoek onafhankelijk van elkaar aanpassen.
 
 
Zonder Corner Fit-correctie
   Met Corner Fit-correctie
 
 
 
 
Smart link voor smartphones
Via de HDMI-poort kan content van een smartphone of tablet met MHL-ondersteuning bliksemsnel en met hoge kwaliteit op een groot scherm vertoond worden. Zo kunt u in een handomdraai gamen, films of snapshots van een smartphonecamera bekijken of bewerken en websites weergeven, en dat zonder computer! Bovendien wordt de accu van het mobiele apparaat direct opgeladen via de MHL-poort.
 
 
 
 
LAN Display
LAN Display draagt audio- en videodata over via een standaard netwerkkabel. Dit maakt een flexibele en voordelige installatie mogelijk. Bovendien kunnen tot vier deelnemers hun beeld in een projectie weergeven.
 
 
 
10 watt voor absolute audiopower!
Met de geïntegreerde luidsprekers van 10 watt kunt u genieten van audiopower op hoog niveau - snel en eenvoudig aansluiten en genieten!
 
 
LAN Control met Crestron®, PJ-Link en AMX
LAN Control werd ontwikkeld om IT-managers te helpen bij dagelijkse onderhouds- en herstelwerkzaamheden, zodat ze hun taken efficiënt en doeltreffend kunnen uitvoeren. Zo kan de MW727 dankzij de LAN-controlesystemen Crestron® en PJ-Link ook vanaf een afstand worden bediend.
 
 
 
 
 
 
Ondersteuning van diverse 3D-formaten
Source / format 3D Field Sequential 3D frame packing 3D top bottom 3D side by side
D SUB-PC V   V V
HDMI-PC V   V V
HDMI-Video V V V V
S-video V      
Video V      
 
 
 Ondertitels
Door weergave van ondertitels, die individueel in- en uitgeschakeld kunnen worden, is de MW727 ook uitstekend geschikt voor pedagogische instellingen. Dure, externe apparatuur is zo overbodig.
 
Doordachte onderwijsmodules
De BenQ MW727 verlicht het werk van leerkrachten met vier onderwijsmodules, die als werkblad rechtstreeks op het whiteboard of het bord geprojecteerd kunnen worden. Dat bespaart hinderlijk en tijdrovend uittekenen van lijnen en ruiten.
 
 
BenQ DLP®-projectoren - duurzame beeldkwaliteit dankzij DLP®-technologie
Tijdloze beeldkwaliteit
BenQ DLP® projectoren werden ontwikkeld voor jarenlang gegarandeerd duurzaam genieten, messcherpe beelden en levensechte kleurweergave. Bij DLP®-technologie reflecteren miljoenen microspiegels met behulp van verbeterde kleurenwielen het licht van een DMD-chip. Omdat de spiegels kleurloos zijn en zijn opgenomen in een gesloten systeem vertonen BenQ DLP®-projectoren geen door ouderdom veroorzaakte slijtageverschijnselen. Ze zijn nagenoeg immuun tegen achteruitgang van het beeld, wat maakt dat ze beschikken over een continue beeldscherpte. Verwisselen van een lamp na 2.000 uur intensief gebruik zorgt dus voor dezelfde beeldkwaliteit als een gloednieuwe projector.
 
Geen DLP®-projector
 
 
  Originele kleur
 Na 2.000 uur gebruik
 Na plaatsing van een nieuwe lamp
  
 
BenQ DLP-Projektor
 
 
  Originele kleur
 Na 2.000 uur gebruik
 Na plaatsing van een nieuwe lamp
  
 
 
 
Kristalhelder en uitstekend leesbaar
DLP®-technologie levert met een vulfactor van 96% een elektronisch pixelcircuit achter de pixels, dat ervoor zorgt dat donkere randen rond afzonderlijke pixels, kleuren en details vervagen of helemaal worden geëlimineerd. Een hogere vulfactor en minder zwarte randen zorgen voor duidelijk meer heldere, intensievere kleuren en een meer verfijnde beeldkwaliteit.

BenQ DLP®-projectoren beschikken voor onberispelijke weergave van korte teksten, fijne lijntjes en details in donkere scènes bovendien over een hoge contrastwaarde. De zwarttinten zijn dieper en de totale beeldkwaliteit is meer gefocust en helderder. Uw presentaties worden goed leesbaar, zelfs vanaf de achterste stoelen en in lichte ruimtes.
 
   Geen DLP®-projector
   BenQ DLP®-projector
  
 
 

 

ecoFACTS Label
Het ecoFACTS label bevestigt de energie-efficiëntie van technische producten.

BenQ ziet het als zijn taak om niet alleen passief aan deze voorschriften te voldoen, maar zich ook actief voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten in te zetten.
ecoFACTS bevestigt onder andere BenQs gebruik van ongevaarlijke stoffen, zorgvuldige materiaalkeuze en het werken aan energiezuinig design.
 

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 4200 ansi lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
ondersteuning 3D Nee
contrastratio 11000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 37 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga Nee
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Nee
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 314.2 mm
diepte 216.3 mm
hoogte 116 mm
gewicht 3300 gram
Art.nr:
1019783
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 909,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel