Naar boven

Casio XJ-V1

Omschrijving

Heldere projectie
2.700 lumen
XGA resolutie - 1024 x 768 pixels
Contrast ratio - 20.000:1
HDMI aansluiting
LED technologie
Maximale levensduur lamp - 20.000 uur
Energie besparende stand


Casio introduceert de projector XJ-V1: een nieuwe laser-ledprojector met een unieke prijs-kwaliteitsverhouding door de ontwikkeling van een compleet nieuwe lichtbron en projectielens. Hierdoor is voor het eerst een duurzame laser-ledprojector toegankelijk geprijsd voor een groter publiek. De XJ-V1-projector is de eerste in een serie scherp geprijsde laser-ledprojectoren.

Toegankelijk door de scherpe prijs
Deze Casio-technologie, zonder kwiklamp, bood een hoge helderheid van 2.500 lumen. Sindsdien zijn alle Casio-projectoren met deze kwikvrije lichtbron uitgerust, zodat ze het milieu minder belasten. Dankzij de nieuw ontworpen ledlichtbron en de projectielens is Casio erin geslaagd de XJ-V1-laser-ledprojector te ontwikkelen voor een verrassend concurrerende prijs. De XJ-V1 maakt de aanschaf van een laser-ledprojector zo toegankelijker dan ooit tevoren. Hierdoor is de XJ-V1 ideaal voor scholen en zakelijke gebruikers met een kleiner budget.

Eenvoudig in gebruik
De nieuwe XJ-V1-projector is eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren. Na aanschaf is de projector direct te gebruiken zonder lastige en tijdrovende installaties. Ook is de nieuwe projector eenvoudig te installeren aan een bestaand ophangsysteem. De stofbestendige behuizing beschermt de laser-ledlichtbron tegen vervuiling.

Duurzaam projecteren
Niet alleen is de XJ-V1-projector eenvoudig in gebruik, hij biedt door de laser-ledlichtbron ook duurzame voordelen. Met zijn energiegebruik van slechts 145 watt in ecomodus produceert de projector een helderheid van maar liefst 2.700 lumen. De lichtbron heeft een verwachte levensduur van 20.000 uur. Dankzij al deze duurzame eigenschappen biedt de projector een lagere milieubelasting1 en TCO². Bovendien hoeft de projector niet op te warmen of af te koelen. Een projectie met volledige helderheid start al binnen vijf seconden, het afsluiten of herstarten daarvan gebeurt met één simpele druk op de aan/uit-knop.

Casio werkt aan een verandering van de projectorenstandaard, omdat de XJ-V1 voor wat betreft de initiële kosten dichter bij de conventionele projectoren met kwikhoudende lampen komt³. Het bedrijf hanteert daarbij de slogan: "Time to Go Lamp free for Everyone". Door het gebruik te promoten van laser-ledprojectoren die geen kwikhoudende lampen bevatten, draagt Casio ook bij aan een schoner milieu. Een voorbeeld daarvan is een lagere CO2-uitstoot dankzij het lagere stroomverbruik en door geen belastende kwik te gebruiken.

Specificaties

Projector
techniek Laser
helderheid 2700 ansi lumen
beeldverhouding 4:3
resolutie 1024x768
ondersteuning 3D Nee
contrastratio 20000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 37 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten Ja
vga Ja
dvi poort Nee
rs 232 Ja
s-video Nee
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
breedte 270 mm
diepte 270 mm
hoogte 89 mm
gewicht 2800 gram
Art.nr:
1020064
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 652,19
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel