Naar boven

Kingpin CES210-16:9 2100x1975 90“

Omschrijving

Onze bestseller! Perfect voor mensen die willen profiteren van alle slimme functies en exclusief materiaal. De Crown projectieschermen zijn gemotoriseerd en het doek rolt uit de voorkant van de behuizing. Dat houdt in dat er een ruimte van zo’n 7 centimeter ontstaat tussen de muur en het scherm. Zo kan het scherm zonder problemen boven een schilderij of whiteboard geplaatst worden.

De stof is gemaakt van glasvezel, een stijf en duurzaam materiaal dat met de tijd mee gaat. De motor heeft een ingebouwde aanpassing voor de eindstand en is verstelbaar met grote precisie. Dankzij de motor krijg je niet te maken met slijtage die vaak ontstaat bij handmatige schermen. Het scherm kan aan het plafond of aan de muur gemonteerd worden, wat u maar wilt. Tevens is het KP300A besturingssysteem inbegrepen.

Blackdrop / kaders
Alle Crown projectieschermen zijn voorzien van een 5cm zwart kader rondom voor een verhoogde contrast waarneming. Tevens zit er een blackdrop van 10-60cm op, afhankelijk van de grootte van het scherm. Hiermee kan het scherm altijd op de juiste hoogte uitgerold worden. De afstelling van de eindpositie gaat eenvoudig en zeer precies met de meegeleverde stelsleutel.

Afstandsbediening
De Crown schermen worden standaard geleverd met de nieuwe kp300 controller. In de 5 meter lange aansluitkabel zit halverwege de ontvanger, voorzien van bedieningsknoppen. Los daarvan wordt een RF-afstandsbediening meegeleverd. De KP300 controller kan zowel RF, als ook IR en 12-volt trigger signalen verwerken. Hierdoor kan het scherm ook gekoppeld worden aan andere zelflerende afstandsbedieningen of direct aan de projector indien deze over een trigger-functie beschikt.

Materiaal
Het matwitte doek van de Crown serie is gemaakt van PVC coated glasfiber met een gain van 1.0.

Specificaties

Algemene gegevens
Fabrikant Kingpin
Garantie 24 maanden
Specificaties
Beeldverhouding 16:9
Horizontale groote beeld 200 cm
Verticale groote beeld 112,5 cm
Gain 1
Technische details
Type aandrijving Elektrisch
Gewicht en omvang
Gewicht 10,5 kg
Breedte 210 cm
Hoogte 197,5 cm

 

Art.nr:
1020261
Merk:
Levertijd:
3-4 dagen
€ 532,00
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel