Naar boven

Samsung DB32E

Omschrijving

Het in de displays uit de DBE-serie ingebouwde Samsung Smart Signage Platform (SSSP) maakt extra pc's of mediaspelers voor het genereren en beheren van lokale content overbodig. Met slechts enkele klikken kunt u boodschappen op maat maken en weergeven. Het krachtige SSSP heeft nu Quad-core processor met 1 GB geheugen, 4 GB opslagruimte, een krachtige videoprocessor en de Samsung MagicInfo™ Premium S-software. U kunt boodschappen maken en opslaan via een gebruiksvriendelijke interface, met gratis signage-sjablonen en eenvoudige tools om snel content te creëren. De meegeleverde Samsung MagicInfo™ Premium S-speler zorgt voor de weergave van content op videowanden tot 4 x 4 en voor de planning van een breed scala van content- en bestandstypen. De DBE-serie is voorzien van ingebouwde wifi en een verbeterde interne player (SoC).

De displays uit de DBE-serie, met d-LED BLU-technologie, verbeteren uw digitale boodschappen door hun superieure beeldkwaliteit. U kunt uw boodschap uitdragen in scherpe, realistische kleuren en diepe zwarttinten over het hele scherm, om de aandacht van klanten te trekken en uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. De overweldigende beeldkwaliteit met diepere zwarttinten is mogelijk door de nieuwe oplossing voor het dimmen van de achtergrondverlichting, die de LED-achtergrondverlichting regelt in de modus “dimmen aan” om het kleurcontrast te verbeteren.  Daarnaast zorgt de d-LED BLU-technologie voor een slank, licht, milieuvriendelijk display-ontwerp, dat minder stroom verbruikt dan displays met een conventionele CCFL (cold cathode fluorescent lamp), waardoor de bedrijfskosten afnemen.

De displays uit de DBE-serie, met d-LED BLU-technologie, verbeteren uw digitale boodschappen door hun superieure beeldkwaliteit. U kunt uw boodschap uitdragen in scherpe, realistische kleuren en diepe zwarttinten over het hele scherm, om de aandacht van klanten te trekken en uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. De overweldigende beeldkwaliteit met diepere zwarttinten is mogelijk door de nieuwe oplossing voor het dimmen van de achtergrondverlichting, waarbij de LED-achtergrondverlichting wordt geregeld in de modus “dimmen aan” om het kleurcontrast te verbeteren.
Daarnaast zorgt de d-LED BLU-technologie voor een slank, licht, milieuvriendelijk display-ontwerp, dat minder stroom verbruikt dan displays met een conventionele CCFL (cold cathode fluorescent lamp), waardoor de bedrijfskosten afnemen.

De functie Automatische bronschakeling van de displays uit de DBE-serie handhaaft een nagenoeg constante en naadloze weergave van content. Deze functie wijzigt de weergave automatisch van de ene contentbron naar de andere in het geval dat de oorspronkelijke bron niet meer werkt. Dankzij bronherstel kan een contentbron worden gebruikt als back-up voor doorlopende weergave wanneer een andere bron niet beschikbaar is. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw bedrijfscontent beschikbaar blijft wanneer u deze nodig hebt.

Het op afstand bedienen van meerdere displays is op Samsung displays makkelijker geworden. De displays kunnen gelijktijdig worden bediend met RS-232C voor displays in de buurt van of met RJ-45, en met de ingebouwde LAN-kaart voor displays die verder weg staan. Gebruikers kunnen de displays bedienen met het MDC-programma (Multi Display Control) van Samsung of met elk ander bedieningsprogramma dat door dit protocol wordt ondersteund.

De functie Automatische bronschakeling van de displays uit de DBD-serie handhaaft een nagenoeg constante en naadloze weergave van content. Deze functie wijzigt de weergave automatisch van de ene contentbron naar de andere in het geval dat de oorspronkelijke bron niet meer werkt. Dankzij bronherstel kan een contentbron worden gebruikt als back-up voor doorlopende weergave wanneer een andere bron niet beschikbaar is. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw bedrijfscontent beschikbaar blijft wanneer u deze nodig hebt.

Het op afstand bedienen van meerdere displays is op Samsung displays makkelijker geworden. De displays kunnen gelijktijdig worden bediend met RS-232C voor displays in de buurt van of met RJ-45, en met de ingebouwde LAN-kaart voor displays die verder weg staan. Gebruikers kunnen de displays bedienen met het MDC-programma (Multi Display Control) van Samsung of met elk ander bedieningsprogramma dat door dit protocol wordt ondersteund.

Specificaties

Beeldscherm type LED
Beeldschermdiagonaal 81,28 cm (32")
Resolutie 1920 x 1080 Pixels
Helderheid 350 cd/m²
HD type Full HD
Responstijd 8 ms
Typische contrastverhouding 5000:1
Contrast ratio (dynamisch) 50000:1
Kijkhoek, horizontaal 178°
Kijkhoek, verticaal 178°
Beeldscherm, aantal kleuren 16,77M
Pixel pitch 0.12125 x 0.36375 mm
Actief weergavegebied (b x h) 698.4 x 392.85 mm
Frequentiebereik horizontaal 30 - 81 kHz
Frequentiebereik verticaal 48 - 75 Hz
Ondersteunde grafische resoluties 1920 x 1080 (HD 1080)
Oorspronkelijke beeldverhouding 16:9
Kleurbereik 72 procent
Ethernet LAN Ja
Aantal HDMI-poorten 1
DVI-poort Ja
VGA (D-Sub) invoer ports 1
Componentingang video (YPbPr/YCbCr) 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
USB Ja
USB-versie 2.0
Aantal USB-aansluitingen 1
Kleur van het product Zwart
VESA-montage Ja
VESA-standaard 200 x 200 mm
Ingebouwde luidsprekers Ja
Aantal luidsprekers 1
Gemiddeld vermogen 10W
Typisch stroomverbruik 54W
Stroomverbruik (in standby) 0,5W
AC invoer voltage 100 - 240V
AC invoer frequentie 50/60 Hz
Energie-efficiëntieklasse B
Energy Star-certificaat Ja
Thin client geïnstalleerd Nee
Breedte 72,14 cm
Diepte 4,99 cm
Hoogte 42,03 cm
Gewicht 4,8 kg
Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 10 - 80 procent
Gebruikershandleiding Ja
Garantiekaart Ja

Art.nr:
1020427
Merk:
Levertijd:
3-4 dagen
€ 879,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel