Naar boven

Benq SU964

Omschrijving

Klik hier voor PDF


Projectiesysteem
DLP

Native resolutie
WUXGA (1920X1200)

Helderheid
6500AL

Contrastratio
8300:1

Schermkleur
1.07 Billion Colors

Lens
F=2.48~2.81, f=24.1~36.15 mm

Beeldverhouding
Native 16:10 (5 aspect ratio selectable)

Bereik
1.56~2.34 (87" @ 3.04m)

Schermgrootte (diagonaal)
70"~300"

Zoomratio
1.5:1

Lamptype
350W x 2

Lamp (normaal/eco-modus)
2000/2500 hours

Keystone aanpassing
2D, Vertical & Horizontal ± 30 degrees

Projectie-offset
Vertical: -45~+45%; Horizontal:-15~+15%

Resolutie ondersteuning
VGA (640 x 480) to WUXGA_RB (1920 x 1200) *RB=Reduced Blanking

Horizontale frequentie
15K~102KHz

Verticale scansnelheid
23~120Hz

Interface

Computer in (D-sub 15pin) x 1 (Shared with component)
Monitor out (D-sub 15pin) x 1
HDMI x 2
Component Video in (5BNC) x 1
Composite Video in (RCA) x 1
Audio in (Mini Jack) x 1
Audio out (Mini Jack) x 1
Speaker 10W x 1
LAN (RJ45) x 1 (LAN Control & HDBaseT)
USB (Type Mini B) x 1 (Download)
12V Trigger x 1
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x 2 (Front+Rear)
 

Afmetingen (B xH x D)
443 x 167 x 354.7 mm

HDTV compatibel
480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p

Video compatibel
NTSC, PAL, SECAM

Gewicht
13KG

Geluid
44 / 40 / 41 / 38 db (Normal Dual / Eco Dual/ Normal Single Alternative / Economic Single Alternative)

Stroomvoorziening
AC100 to 240 V, 50 to 60 Hz

Stroomverbruik
940W (typical), Network standby <6.0W, Standby<0.5W

Talen schermweergave

Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 Languages)
 

Beeldmodi

Expert mode Disabled: Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / (3D) / User 1 / User 2
Expert mode Enabled: Expert Mode 1 / Expert Mode 2 /Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / User 1 / User 2
** Default picture mode is Standard. When 3D is on, picture mode menu only show 3D. When 3D is off, 3D will also disappear.
*** WhenExpert mode is enable, default picture mode is Expert Mode 1. When 3D is on, picture mode only show 3D. When 3D is off, 3D will also disppear.
 

Accessoires (standaard)
Remote Control w/ Battery
Power Cord (by region)
User Manual CD
Quick Start Guide
Warranty Card (by region)
VGA(D-sub 15pin) Cable

Accessoires (optioneel)
Presentation Plus
Spare Lamp Kit
Ceilling Mount
3D Glasses
Carry bag


 
Schitterende beeldprestatie

Native WUXGA-resolutie

De SU964 beschikt over een native WUXGA-resolutie van maximaal 1920 x 1200 pixels zodat iedere presentatie er perfect uitziet.
 
 


Hoog contrastratio

De SU964 heeft een zeer hoog contrastratio van 8.300:1 en toont beelden in haarscherpe details en een breder scala van subtiele kleurverschillen. Hierdoor is de tekst scherper, schoner en gemakkelijker te lezen.
 
 
  
 
 


6.500 ANSI lumen

De voor middelgrote tot grote presentatieruimtes vervaardigde SU964 verlicht uw presentatie met een hoge lichtopbrengst van 6.500 ANSI lumen.
Van nu af aan kunt u indruk maken op uw publiek met heldere en levendige beelden, ook in een omgeving met niet te vermijden, van externe bronnen afkomstig licht.
 

 


HDBaseT-connectiviteit

Dankzij de revolutionaire HDBaseT-technologie kunnen video-, geluids- en besturingssignalen van verschillende bronnen (o.a. pc, laptop, documentencamera, blu-ray, dvd en spelconsoles) via één enkele CAT5-kabel en zonder gegevensverlies worden overgedragen over een afstand tot 100 meter. Deze doeltreffende aansluiting is eveneens uitstekend geschikt voor plafondinstallaties en andere vaste installaties.
 
 
 


Doordachte features

Grote zoom voor elke kamergrootte

De BenQ SU964 beschikt over een 1,5-voudige zoom en biedt u daarmee indrukwekkend veel speelruimte bij de keuze van de plaatsing van de projector – compromisloos.
 
 
 


Horizontale en verticale Lens Shift voor nauwkeurige instelling van de apparatuur

Tijdens de installatie optredende kleine rekenfouten kunnen met de Lens Shift-functie gecorrigeerd worden, voor nauwkeurige aanpassing van de projectiepositie aan het projectieoppervlak. Deze instelling is eenvoudig te bedienen via een knop naast het objectief, het toetsenbord of met de afstandsbediening - heel handig, afhankelijk van uw eigen voorkeur.
 
 
 


2D keystone-correctie

Met de snelinstallatie-knop op de afstandsbediening heeft u snel toegang tot de desbetreffende functies in het OSD-menu.
 

 

Zonder 2D Keystone-correctie
  
Met 2D Keystone-correctie
 
 
 
 
 


Corner Fit-correctie

Met Corner Fit kunt u elke hoek onafhankelijk van elkaar aanpassen.
 

 
 
 
 
 
 
 

 
Snelinstallatie

Durch den Schnellinstallations-Knopf auf der Fernbedienung bekommen Sie schnellen Zugriff auf die entsprechenden Funktionen im OSD-Menü.
 
 


LAN Control met Crestron®, PJ-Link en AMX

LAN Control werd ontwikkeld om IT-managers te helpen bij dagelijkse onderhouds- en herstelwerkzaamheden, zodat ze hun taken efficiënt en doeltreffend kunnen uitvoeren. Zo kan de SU964 dankzij de LAN-controlesystemen Crestron® en PJ-Link ook vanaf een afstand worden bediend.
 
 
 

 
Eenvoudige toegang tot de lamp

De BenQ SU964 is zo ontworpen dat IT-managers gemakkelijk toegang hebben tot de lamp. Als de lamp moet worden vervangen, kan dit via een klep in de behuizing snel, veilig en zonder onnodige vertraging voor uw presentatie gebeuren.
 
 


Werk groener met de wereldwijd toonaangevende SmartEco®-technologie

Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van DLP®-projectoren overtuigt BenQ opnieuw door technologische voorsprong. Het bedrijf maakt als eerste producent op het gebied van DLP® gebruik van de lamptechnologie die door Philips is ontwikkeld en door BenQ is geoptimaliseerd.

SmartEco® verbetert het belangrijkste onderdeel van projectoren – de lamp – door de levensduur tot 80 % te verlengen, en dat bij volle lichtsterkte. Tegelijkertijd wordt het energieverbruik tot 70 % verminderd.

Ontdek met de BenQ SU964 tal van mogelijkheden om energie en kosten te besparen, en dat bij optimale projectorprestaties!
 

 

 
 


EcoBlank-modus

Met de EcoBlank-modus kan waardevolle stroom worden bespaard, omdat de beeldinhoud tijdens presentaties bij elke druk op de knop eerst in de EcoBlank-modus wordt geschakeld en pas daarna wordt weergegeven. Dit bespaart tot 70 % energie en zorgt bovendien voor een puntsgewijze verdeling van de aandacht.
 

 

  

  
 
Optimale lampprestaties tijdens de presentatie: alle aandacht gericht op de projectie
  
EcoBlank-modus ingeschakeld, energieverbruik tot 70 % lager: alle aandacht gericht op de spreker
  
 
 


0,5 watt in de stand-by modus

Bij inactiviteit van de BenQ SU964-projector bedraagt het energieverbruik slechts 0,5 W. Deze technologische vooruitgang op het gebied van energiebesparing draagt er in belangrijke mate toe bij dat de levensduur van de lamp wordt verlengd en dat de energiekosten worden verminderd.
 
 


Minder dan 6W in de netwerkstand-bymodus

De SU964 verbruikt slechts 6W als hij na het uitschakelen verbonden blijft met het netwerk. IT-managers behouden zo de volledige controle over de projector en besparen tegelijkertijd aanzienlijk op energie.
 
 
 
 


BenQ DLP®-projectoren - duurzame beeldkwaliteit dankzij DLP®-technologie

Tijdloze beeldkwaliteit

BenQ DLP® projectoren werden ontwikkeld voor jarenlang gegarandeerd duurzaam genieten, messcherpe beelden en levensechte kleurweergave. Bij DLP®-technologie reflecteren miljoenen microspiegels met behulp van verbeterde kleurenwielen het licht van een DMD-chip. Omdat de spiegels kleurloos zijn en zijn opgenomen in een gesloten systeem vertonen BenQ DLP®-projectoren geen door ouderdom veroorzaakte slijtageverschijnselen. Ze zijn nagenoeg immuun tegen achteruitgang van het beeld, wat maakt dat ze beschikken over een continue beeldscherpte. Verwisselen van een lamp na 2.000 uur intensief gebruik zorgt dus voor dezelfde beeldkwaliteit als een gloednieuwe projector.
 

 
 
 


Kristalhelder en uitstekend leesbaar

DLP®-technologie levert met een vulfactor van 96% een elektronisch pixelcircuit achter de pixels, dat ervoor zorgt dat donkere randen rond afzonderlijke pixels, kleuren en details vervagen of helemaal worden geëlimineerd. Een hogere vulfactor en minder zwarte randen zorgen voor duidelijk meer heldere, intensievere kleuren en een meer verfijnde beeldkwaliteit.

BenQ DLP®-projectoren beschikken voor onberispelijke weergave van korte teksten, fijne lijntjes en details in donkere scènes bovendien over een hoge contrastwaarde. De zwarttinten zijn dieper en de totale beeldkwaliteit is meer gefocust en helderder. Uw presentaties worden goed leesbaar, zelfs vanaf de achterste stoelen en in lichte ruimtes.
 

 


 
 


ecoFACTS Label

Het ecoFACTS label bevestigt de energie-efficiëntie van technische producten.

BenQ ziet het als zijn taak om niet alleen passief aan deze voorschriften te voldoen, maar zich ook actief voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten in te zetten.
ecoFACTS bevestigt onder andere BenQs gebruik van ongevaarlijke stoffen, zorgvuldige materiaalkeuze en het werken aan energiezuinig design.
 
 
 
 
 

Specificaties

Projector
techniek DLP
helderheid 6500 lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1920x1200
ondersteuning 3D Ja
contrastratio 8300:1
geluidsniveau
geluidsniveau 44 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 2
vga 1
dvi poort  
rs 232 1
s-video  
composiet audio-ingang  
composiet audio-uitgang  
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger 1
gewicht en omvang
breedte 443 mm
diepte 3454.7 mm
hoogte 167 mm
gewicht 13000 gram

 

Art.nr:
1021017
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 7.057,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel