Naar boven

Panasonic PT-VW350EJ

Omschrijving

De compacte PT-VW350-serie van Panasonic bestaat uit de lichtste en kleinste lcd-projectoren in de 4000-lumenklasse, met de mogelijkheid van draadloos spiegelen van pc en Android™-apparaten.

De draagbare projectoren uit deze serie beschikken over een indrukwekkende contrastverhouding van 10.000:1 en dankzij een innovatief koelsysteem zijn ze de lichtste in hun klasse, met een gewicht van slechts 3,3 kg.

Niet alleen zijn de helderheid en het contrast ongeëvenaard ten opzichte van oudere modellen, ook de totale gebruikskosten zijn verlaagd doordat het lampvervangingsinterval is verlengd tot 5000 uur (7000 uur bij gebruik van de Eco-modus).

De netwerkmodellen ondersteunen draadloze spiegeling van vrijwel alle media, zoals video, websites en documenten via Intel® Pro WiDi. Deze nieuwe draadloze spiegeling staat garant voor eenvoudig verbinding leggen, meer stabiliteit, betere beveiliging en snellere reactietijden.

Samen met de verbeterde Miracast-verbinding voor Android-apparaten en eigen apps voor iOS, Android™ en pc, zorgen deze draadloze oplossingen voor vrije samenwerking en communicatie op kantoor en in het onderwijs.

Alle modellen hebben een HDMI-ingang, monitoruitgang en twee D-sub-ingangen, alsmede een ingebouwde 10-W luidspreker. Bij de netwerkvarianten kan een geheugenviewer worden toegevoegd voor eenvoudige mediaweergave via een USB-stick.

Specificaties

Projector
techniek LCD
helderheid 4000 ansi lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
   
   
 
   
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga 1
dvi poort Nee
rs 232 Nee
s-video Ja
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Ja
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
gewicht en omvang
   
   
   
gewicht 3300 gram

 

Art.nr:
1021202
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 999,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel