Naar boven

Samsung DM65E, Display with SoC

Omschrijving

Bereik de doelstellingen van uw onderneming met levendige, betrouwbare digital signage ontworpen voor 24/7 toepassing
Displays uit de DME-serie leveren topprestaties dankzij de bewezen technologie van industrieleider Samsung en de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van afmetingen voor aanpasbaar, betrouwbaar zakelijk gebruik. Dankzij deze kenmerken is de DME-serie de intelligente keuze voor ondernemingen en winkels. Deze duurzame displays kunnen 24/7 worden ingezet zodat de informatie van uw bedrijf altijd en overal overkomt waar deze de grootste impact heeft. En met de hoge helderheid van 450 nits en de kristalheldere beeldkwaliteit staat het wel vast dat uw reclame en formatie de aandacht zullen trekken en vasthouden. Samsungs unieke Picture Quality Enhancer optimaliseert kleuren, details en kleurtemperatuur voor de omgeving. De leesbaarheid wordt gemaximaliseerd door storende weerspiegelingen te elimineren, en glare en haze terug te brengen tot slechts 2%. De uitgebreide connectiviteitopties omvatten twee HDMI-poorten om rijke content gemakkelijker weer te kunnen geven.

Beheer handig en gemakkelijk elk type content met een geavanceerd contentbeheerplatform
De derde generatie van het Samsung SMART Signage Platform (SSSP) omvat een krachtige, in het display ingebouwde Quad Core SoC-computer (System-on-Chip) met mediaspeler. De derde generatie SSSP bestaat uit een geïntegreerde hardware- en software-oplossing. SSSP stroomlijnt configuratie en beheer van digital signage doordat een extra PC niet meer nodig is. Verder zorgt een vergroting van het interne geheugen van 4 GB gigabyte naar 8 GB voor robuuste prestaties.
Dankzij de verbeterde derde generatie SSSP kunt u nog gemakkelijker content creëren, uitrollen en beheren dan bij de vorige versie, dankzij de geavanceerde UI en UX. Omdat de derde generatie van het open-platform SSSP compatibel is met een groot aantal third-party softwareoplossingen, is het flexibel en gemakkelijk toe te passen met andere applicaties.

Beheer uw digital signage met een eenvoudige Home UI
Verhoog efficiëntie en productiviteit met de nieuw ontworpen Home Menu bediening, waarbij vaak gebruikte functies worden weergegeven in een nieuw matrixdesign met grote knoppen. Vereenvoudig het gebruik met een serie aanpasbare menuconfiguraties voor snelle toegang tot vaak gebruikte menu's. Genereer content gemakkelijker en handiger dan ooit met de nieuw ontworpen templates van Home Menu voor verschillende verticale markten zoals supermarkten, snelservice-restaurants, stations en lobby's. Gebruik deze professionele template-layouts voor horizontale of verticale displays om content te maken. Verder kunt u Home Menu uitbreiden met een optionele Touch Overlay.

Verbeter uw digital signage met een briljante en toch eenvoudige content creator inclusief gratis lettertypes, handige stickers, dynamische effecten en een weerwidget
Verhoog uw omzet met professionele, gestroomlijnde content gegenereerd met de MagicInfo S3 contentbeheeroplossing die is ingebouwd in de derde generatie SSSP. Naast widgets en stickers omvat de oplossing zes verschillende gratis lettertypes in 23 stijlen. De nieuwe MagicInfo S3 software maakt een einde aan de beperkingen van slechts één lettertype met de geüpgrade mogelijkheid om gratis lettertypes of eigen lettertypes toe te voegen. Gebruik handige stempels en voorgeïnstalleerde of door uzelf gemaakte stickers met bewerkbare tekst. Zo kunt u uw reclame-uitingen en prijskaartjes updaten en uw content handig en gemakkelijk wijzigen. Creëer opvallende overgangen met Dynamic Effect, een functie voor overvloei-effecten zoals fade, fly-on en zoom. Verder kunt u gebruikmaken van een drag-en-drop widget-oplossing om eenvoudig widgets toe te voegen, zoals de AccuWeather weersvoorspelling, voor een uiterst professionele contentpresentatie.

Beheer uw Digital Signage overal en altijd draadloos vanaf een mobiel apparaat
Vereenvoudig uw contentbeheer en verhoog de efficiëntie door gebruik te maken van de MagicInfo S3 mobiele applicatie om content te maken, bewerken en uit te rollen. De draadloze verbinding maakt het eenvoudig om templates voor content te gebruiken en bewerken. Ook kunt u materiaal makkelijk uploaden en afspelen vanaf mobiele apparaten en playlists inzetten om content te selecteren en af te spelen. Breid de connectiviteit verder uit met de ingebouwde Wi-Fi, voor delen en bedienen vanaf laptops, tablets en smartphones.

Trek kijkers met een aantrekkelijk design dat is geoptimaliseerd voor de omgeving
Verfraai iedere displayomgeving met een chic, gestroomlijnd design en een betoverend uiterlijk. Met het oog op de fysieke compatibiliteit hebben de displays uit de DME-serie hetzelfde schitterende design als de eerdere D-serie SMART Signage van Samsung. Om het interieur van uw onderneming nog mooier te maken, hebben de displays smalle, elegante, zwarte hairline deco-omlijstingen of witte omlijstingen.* Een flexibele, tag-type afstandshouder met logo voor horizontale of verticale installatie creëert in iedere ruimte een gepolijst, professioneel uiterlijk.

Specificaties

DISPLAY
Schermafmeting diagonaal   65"
Pixelgrootte (H x V, mm)  0.744(H) × 0.744(V)
Contrastverhouding  5000:1
Display kleur   10bit Dithering - 1.07Billion
V-Scanning frequentie 48 ~ 75HZ
Type paneel 60Hz D-LED BLU
Afmetingen actief display (H x V, mm)  1428.48(H) x 803.52(V)
Kijkhoek (H / V, graden)  178:178
H-Scanning frequentie  30 ~ 81kHZ
Dynamische contrast verhouding   50,000:1
Resolutie  1920x1080 (16:9)
Helderheid (normaal)  450nit
Reactiesnelheid (ms)  6ms
Maximum Pixel frequentie  148.5MHz
 
CONNECTIVITEIT
RGB In  Analog D-SUB, DVI-D(HDMI Common), Display Port 1.2
RGB uit DP1.2(Loop-out)
Video In  HDMI1, HDMI2, Component(CVBS Common)
Audio uit  Stereo Mini Jack
Audio In  Stereo Mini Jack, RGB/DVI/HDMI/AV/COMPONENT Audio(Common)
 
ONTWERP
Type voet  Foot Stand (Optional)
 
ENERGIE
Lichtnetaansluiting  AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
Power Consumption (Slaapstand) Minder dan 0.5W
Energieverbruik (Uitgeschakeld) minder dan 0.5W
Energiegebruik (ingeschakeld)  Max:264W, Typ:200W, BTU(Max):900.24W
 
AFMETINGEN
Afmetingen apparaat (BxHxD, mm)  1467.4 x 848.0 x 55.9
Afmetingen verpakking (BxHxD, mm) 1600 X 980 X 287
 
GEWICHT
Gewicht  27.4 kg
Gewicht incl. verpakking  35.4 kg
 
MECHANISCHE SPECIFICATIE
VESA Moount  400 x 400
Bezel Breedte  18 (Top/Side), 23.5 (Bottom) mm
Media Player Optie  embedded, SBB (Attachable), PIM (Attachable)
 
GEBRUIKSOMSTANDIGHEDEN
Temperatuur 0C° ~40
Luchtvochtigheid 10 ~80

ALGEMENE KENMERKEN
Speciaal  Magic Clone(to USB), Auto Source Switching & Recovery, RS332C/RJ45 MDC,Plug and Play, PIP/PBP, Image Rotation, Button Lock, DP 1.2 Digital Daisy Chain(HDCP Support), Built In MagicInfo Player S3, irmware Update by Network, LFD New Home Screen, PC-less VideoWall, Predefined Template for Vertical Usage, Multi Channel, Mobile Control, Event Schedule, Backup Player, PC-less Touch, MagicPresenter
Luidspreker  Built in Speaker(10W + 10W)
 
OPTIONAL FEATURE
Beschermings glas N/A
Stand STN-L6500E
Montuur   WMN4675MD,WMN4277SD,WMN6575SD
Specialiteit  CML450D (Ceiling Mount)
 
INTERNE PLAYER
Speciaal Magic Clone(to USB), Auto Source Switching & Recovery, RS232C/RJ45 MDC,Plug and Play, PIP/PBP, Image Rotation, Button Lock, DP 1.2 Digital Daisy Chain(HDCP Support), Built In MagicInfo Player S2, Firmware Update by Network, LFD New Home Screen, PC-less VideoWall, Predefined Template for Vertical Usage, Multi Channel, Mobile Control, Event Schedule, Backup Player, PC-less Touch, MagicPresenter
MagicInfo onderteuning  Ja
 
ACCESSOIRES
Geïntegreerd   Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, D-Sub cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries, RS232C(IN) adapter, COVER-JACK

Art.nr:
1021265
Merk:
Levertijd:
3-4 dagen
€ 3.776,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel