Naar boven

Sonos Play5 Wit new

Omschrijving

De ultieme luisterbeleving. Een zuiverder, rijker geluid bestaat niet.

•Zes drivers op maat met speciale versterkers.
•Trueplay-tuning zorgt voor kristalhelder geluid, aangepast aan de kamer waarin je jouw favoriete muziek afspeelt.
•Bedien al je muziek- en streamingdiensten vanaf één app (op je smartphone, tablet of computer).
•Maakt gebruik van je WiFi-verbinding. Eenvoudige installatie. Gemakkelijk uit te breiden

Alsof je erbij bent. Zuiver en echt.
Zes speakers en zes aparte digitale versterkers 
De PLAY:5 bestaat uit 6 state-of-the-art digitale versterkers, elk gekoppeld aan 6 speakers voor puur, helder geluid in elke kamer. Elk instrument, elke stem, elk detail is duidelijk hoorbaar, zuiver en precies. Met een opmerkelijke helderheid. Zonder hoorbare vervorming. Zelfs niet als je hem hard zet. Heel erg hard.
Klasse D-versterkers 
Ultramoderne, geweldig klinkende versterkers. Licht van gewicht, krachtig en bijzonder energiezuinig, zowel in stand-by als tijdens gebruik.
Tweeters 
Drie tweeters zorgen voor een frisse, kraakheldere weergave van hoge tonen.
Mid-woofers 
Drie mid-woofers staan garant voor een betrouwbare reproductie van de middenfrequenties, wat van cruciaal belang is voor de getrouwe weergave van stemmen en instrumenten, en voor een diep, rijk basgeluid.

Stereopaar 
Maak van twee PLAY:5's aparte speakers voor een linker- en rechterkanaal voor een breder, groter en dieper geluid.
5.1 Home Cinema 
Voeg twee PLAY:5 speakers toe aan je PLAYBAR en SUB voor een optimale surround sound-ervaring.

Compleet digitaal geluid 
Alle filterinstellingen, actieve equalizer en tijdaanpassingen worden digitaal uitgevoerd via state-of-the-art DSP-schakelingen. Daarmee worden kwaliteits- en energieverlies voorkomen.
Instelbare bas en treble 
Optimaliseer het geluid voor elke kamer met individuele regeling voor bas, treble, balans en volume. Stel het volume in per kamer of meerdere kamers bij elkaar.
Trueplay tuning 
Trueplay meet de akoestiek van de kamer, door o.a. de grootte, vorm en inrichting te analyseren. De speaker wordt zo getuned dat je muziek glashelder klinkt, waar je hem ook neerzet.

Toegang tot al je muziek
Voorgeprogrammeerde, gratis, internetradiostations 
Luister naar meer dan 100.000 radiostations, shows en podcasts. Helemaal gratis. Je kunt zelfs luisteren zonder je computer aan te zetten. Blader door stations of typ je favoriete DJ in.
Eindeloos luisteren naar muziek van de populairste online muziekdiensten 
Sonos werkt vlekkeloos met Spotify, Pandora, Deezer, Radio by TuneIn, SiriusXM, Google Play Music, SoundCloud, Amazon Music, iHeartRadio, Rhapsody, Rdio, Qobuz, TIDAL, en downloads van alle diensten die DRM-vrije tracks aanbieden. (beschikbaarheid van de dienst verschilt per regio.)
Muziek afspelen zonder dat je je computer nodig hebt
Direct toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder te hoeven rippen, downloaden of je computer aan te zetten. Sonos maakt via internet rechtstreeks contact met deze diensten, en streamt vervolgens de muziek naar de door jou gewenste kamers.
Speel muziek van je computer af in elke gewenste kamer 
Speel de muziek af die op je computer of NAS-apparatuur (Network Attached Storage) in je thuisnetwerk staat. Sonos ondersteunt de populairste audioformaten, van iTunes tot MP3.
Stream muziek vanaf een iPhone®, iPad™ of iPod touch® 
Sonos streamt je iTunes-muziek draadloos, rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of iPod touch, naar elke willekeurige kamer bij jou thuis.

Speel in je hele huis muziek en audio af van een cd- of MP3-speler, en meer 
Via een analoge audio-ingang maak je verbinding met een externe audiobron (bijvoorbeeld een cd- of MP3-speler, of radio), en speel je muziek af op alle Sonos-spelers in het systeem.

Nog meer coole functies
Verbind je andere apparatuur eenvoudig met internet 
Als je draadloos verbinding hebt gemaakt met een BRIDGE, BOOST of andere speler, kun je de ethernetpoort op de achterkant van je PLAY:5 gebruiken om een standaardinternetverbinding te creëren met je satelliet-tv, DVR, PC, gameconsole of de harddrive van je netwerk.

Touch interface 
De touch interface van de PLAY:5 is een eenvoudige en handige manier om je muziek rechtstreeks vanaf de speaker te bedienen. Verhoog/verlaag het volume door het aan te raken en swipe voor de volgende/vorige track.
Rubberen pootjes 
Plaats de PLAY:5 op elke willekeurige ondergrond. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen of beschadigingen.
Bestand tegen vocht 
Ontworpen voor gebruik in vochtige omstandigheden zoals in een badkamer met een stromende douche. (De PLAY:5 is niet waterproof of waterafstotend.)

Bedien je Sonos-muzieksysteem met je smartphone, tablet of computer
Bedien al je muziek en kamers met je Android™ toestel, iPhone®, iPod touch® of iPad™ 
Met de gratis app voor Android, iPhone en iPad kun je je Sonos-spelers, muziek op internet en je computer bedienen vanuit je luie stoel. Download de gratis apps via de iTunes App Store of Google Play.

Ingebouwde multi-room-bediening 
Voor alle Sonos spelers geldt; vanaf elke plek in huis kun je kiezen welke muziek er in welke kamer wordt afgespeeld. Sonos-controllers zijn niet gebonden aan een specifieke speler. Je kunt elke controller gebruiken om je muziek en het volume in alle kamers te regelen.
Muziek vinden en afspelen in een handomdraai 
Zoek naar tracks en muziekzenders, maak je keuze en regel het volume vanaf elke plek in huis.

Draadloze verbinding 
Android-apparaten, iPhone, iPod touch en iPads maken via je WiFi-netwerk verbinding met je Sonos-systeem.
Inclusief Sonos-controller voor Mac of PC 
Maak van elke Mac, computer of laptop bij je thuis een controller. Bij elke Sonos speler wordt de benodigde software gratis meegeleverd.

Draadloze, multi-room-muziek met SonosNet
Volledig draadloos 
Je kunt de PLAY:5 overal neerzetten en elke kamer vullen met muziek, helemaal draadloos. Spelers en controllers zetten hun eigen veilige draadloze netwerk op dat zorgt voor het uitgebreide aanbod en de superieure prestaties die je nodig hebt om muziek in je hele huis af te kunnen spelen.

Andere kamer, andere track 
Een internetradiozender in de keuken, een gestreamde muziekdienst in de keuken, en een nummer uit je iTunes-bibliotheek in de woonkamer; allemaal tegelijk.
Iedere kamer hetzelfde nummer, perfect synchroon 
Speel hetzelfde nummer af in verschillende kamers. Tegelijkertijd, zonder echo's en vertragingen. Voeg kamers toe of verwijder ze uit je groep en blijf toch synchroon afspelen.

Eenvoudig te installeren en gemakkelijk uit te breiden
Eenvoudige installatie 
Geen kennis op het gebied van techniek of draadloze verbindingen nodig. Plaats een PLAY:5 in een kamer waar je muziek wilt luisteren en maak via de gratis app verbinding met je WiFi-netwerk. De installatiesoftware van een Sonos-systeem geeft eenvoudige instructies op het scherm van elke willekeurige Sonos-controller. Met het aanraken van een paar knoppen, vul je binnen enkele minuten je huis met muziek.

Uitbreidbaar draadloos systeem 
Breid je draadloze muzieksysteem kamer voor kamer uit. Voeg meer PLAY:5's toe in je huis en geniet van echte multi-room muziek.

Automatische software-updates
Nieuwe functies en muziekdiensten worden automatisch en gratis geleverd via updates 
Het Sonos-systeem wordt steeds beter door nieuwe functies en muziekdiensten. Als je je muzieksysteem registreert, stuurt Sonos je automatisch berichten over software-updates. Met één druk op de knop update je systeem zichzelf.

Specificaties

Audio
Versterker
Zes digitale klasse D-versterkers, perfect afgestemd op de speakers en de akoestische architectuur.
Tweeters
Drie tweeters zorgen voor een frisse, kraakheldere weergave van hoge tonen.
Mid-woofers
Drie mid-woofers staan garant voor een betrouwbare reproductie van de middenfrequenties, wat van cruciaal belang is voor de getrouwe weergave van stemmen en instrumenten, en voor een diep, rijk basgeluid.

Audio-ingang
Lijningang van 3,5 mm met automatische detectie.

Stereopaar
Maak van twee PLAY:5's aparte speakers voor een linker- en rechterkanaal voor nog meer luisterplezier. In verticale stand is de geluidsweergave gerichter en intenser, terwijl de horizontale stand een breder bereik geeft.
5.1 Home Cinema
Voeg twee PLAY:5 speakers toe aan je PLAYBAR en SUB voor een optimale surround sound-ervaring.

Muziek
Ondersteunde audioformaten
Gecomprimeerde MP3-, iTunes Plus-, WMA- (inclusief gekochte Windows Media downloads), AAC- (MPEG4), Ogg Vorbis-, Apple Lossless-, FLAC- (lossless) muziekbestanden, en ongecomprimeerde WAV- en AIFF-bestanden. Systeemeigen ondersteuning van 44,1 kHz sample rates. Aanvullende ondersteuning van 48 kHz, 32 kHz, 24 kHz, 22 kHz, 16 kHz, 11 kHz, en 8 kHz sample rates.
Let op: Apple “Fairplay”-, WMA-, DRM- en WMA Lossless-bestandsformaten worden momenteel niet ondersteund. Eerder gekochte met DRM beschermde Apple “Fairplay”-nummers kunnen geüpgraded worden.
Ondersteunde muziekdiensten
Sonos werkt moeiteloos met de meeste muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en SoundCloud. Kijk voor de volledige lijst op http://www.sonos.com/streaming-music.

Besturingssystemen (voor opgeslagen bestanden)
Windows® XP SP3 en hoger; Mac met OS X 10.7 of later; NAS (Network Attached Storage)-apparatuur die CIFS ondersteunt
Ondersteunde internetradio
Streaming MP3, WMA
Ondersteunde album-art
JPEG, PNG, BMP, GIF
Apple AirPlay-muziekbronnen
Apple AirPlay-muziekbronnen, zoals een Apple AirPort Express, kunnen op elk Sonos-product met een lijningang worden aangesloten. Geniet in elke kamer thuis van de muziek op je iPhone, iPad of iPod touch.

Ondersteunde afspeellijsten
iTunes, Rhapsody, WinAmp, Windows Media Player

Afspeelfuncties
Crossfade, shuffle, repeat

Netwerktechnologie*
Draadloze verbinding
Werkt op je WiFi-thuisnetwerk met elke 802,11b/g, voor het uitzenden van een 2,4GHz-signaal geschikte router. Werkt ook op SonosNet, een met AES-codering beveiligd peer-to-peer draadloos mesh-netwerk, dat speciaal voor je Sonos-systeem is ontwikkeld om WiFi-storing te verminderen.
SonosNet Extender
Voorziet SonosNet 2.0 van meer en beter vermogen.
Ethernetpoort
Eén 10/100 Mbps ethernetpoort

Algemeen
Gewicht
6,36 kg
Afmetingen (H x B x D)
203 x 364 x 154 mm
Inhoud van het pakket
PLAY:5, voedingskabel, platte ethernetkabel, Quickstart Guide, en info over juridische zaken en garantie
Voeding
AC 100-240 V, 50-60 Hz, universele ingang
Opslagtemperatuur
-20 °C tot 70 °C
Bedrijfstemperatuur
0 °C tot 40 °C
Bedieningsknoppen
Touch interface met volumeregeling, vorige/volgende track en play/pause.
Statuslampje
Geeft de status van de PLAY:5 aan

Microfoons
Twee ingebouwde microfoons. Om Trueplay-tuning in de toekomst verder te verbeteren. (Op dit moment werken de microfoons nog niet. We laten je het direct weten wanneer ze het wel doen.)

Bestand tegen vocht
Ontworpen voor gebruik in vochtige omstandigheden zoals in een badkamer met een stromende douche. (De PLAY:5 is niet waterproof of waterafstotend.)
Productafwerking
Matwitte of -zwarte omlijsting, grafietkleurig rooster.
Rubberen en vilten voetjes
Ingebouwde rubberen voetjes

Ondersteunde talen
Sonos-systeemsoftware ondersteunt: Deens, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Vereenvoudigd Chinees, Spaans, Zweeds en Braziliaans Portugees.

Garantie

Alle Sonos producten hebben twee jaar garantie.

Heeft u een een vraag over de installatie of het gebruik van Sonos? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Sonos Support team via: 0800 - 0234361 (gratis). Het Support team staat voor u klaar van ma t/m za: 10:00 - 18:00.

Art.nr:
1021813
Merk:
Levertijd:
Direct leverbaar
€ 579,00
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel

Accessoires