Naar boven

Panasonic PT-JW130GBE SpacePlayer

Omschrijving

Steeds vaker wordt op allerlei creatieve manieren gebruik gemaakt van projectieverlichting. Panasonic tilt dit met hun nieuwe PT-JW130 Space Player naar een geheel nieuw niveau. Deze projectieverlichting voor creatieve en orginele belichting kunnen voorwerpen helder worden uitgelicht, duidelijke videobeelden maar zeker ook stilstaand beeld op of om het object worden geprojecteerd.

 Met het uiterlijk van een spotlight gaat de projector volledig op in de meeste interieurs. Een fraai, compact design met een grootste impact, dus. De installatie is bovendien verrassend gemakkelijk. Met een simpele kabelgoot wordt de Space Player eenvoudig geplaatst, verwijdert en verplaatst. De verlichting wordt in alle richtingen onder de horizon uitgestraald.

 De combinatie van verlichting en projectie is een zeer effectieve manier om de aandacht van bezoekers of klanten te trekken in openbare ruimtes zoals winkels, restaurants en ga zo maar door Panasonic introduceert met hun nieuw ontwikkelde product de Space Player een geheel nieuw concept op het gebied van projectieverlichting. Zo wordt een groot scala aan sfeerverlichtingsmogelijkheden mogelijk, die voorheen niet mogelijk waren. De spotlight projectie kan ieder gewenst object op- en uitgelicht worden terwijl een videoprojectie of productomschrijving op de omringende ruimte geprojecteerd wordt. Ook het trekken van de aandacht van klanten is geen probleem meer met de Space Projector van Panasonic. Gebruik maken van de Space Player als spotlight kan met gemak met de verlichtingsmodus en draadloze afstandsbediening.

 Of u nu met een SD-kaart, HDMI, bedrading of draadloze LAN werkt, de Space Player van Panasonic kan het allemaal aan. Er is namelijk een groot aantal selecteerbare video-ingangen beschikbaar.

Belicht in restaurants voedsel op een aantrekkelijke manier en projecteer beelden van ingrediënten, menu-informatie of een landschap
• Belicht in galeries of musea kunstwerken en tentoonstellingen en projecteer de bijbehorende informatie
• Presenteer producten in natuurlijk aandoend licht en geef productinformatie en andere promotiemedia weer
• Compact spotlightachtig ontwerp harmonieert met de meeste interieurs

 

Flexibele installatie en draagbaarheid

 
• Simpele kabelgoot voor eenvoudig plaatsen, verwijderen en verplaatsen
• Flexibel en draagbaar ontwerp straalt de verlichting uit in alle richtingen onder de horizon (ook compatibel met staande modus)
• Groot aantal selecteerbare video-ingangen, waaronder SD-kaart, HDMI, bedraad en draadloos LAN
• Verlichtingsmodus voor gebruik als spotlight (met draadloze afstandsbediening)

Specificaties

Projector
techniek LED
helderheid 1000 lumen
beeldverhouding 16:10
resolutie 1280x800
ondersteuning 3D Nee
contrastratio 1000:1
geluidsniveau
geluidsniveau 30 dB
poorten & interfaces
aantal hdmi-poorten 1
vga 1
dvi poort Nee
rs 232 Nee
s-video Nee
composiet audio-ingang Ja
composiet audio-uitgang Nee
ingebouwde speakers Ja
12 volt trigger Nee
 
   
   
   
   

 

Art.nr:
1021817
Merk:
Levertijd:
1-2 dagen
€ 3.291,20
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel