Naar boven

LG OTW150

Omschrijving

Tilting Wall Mount for 2015 OLED Televisions

compatibele televisie
65EG960 , 55EG960 , 65EF950 , 55EF950

Garantie

Telefoonnummer klantenservice 0900 - 543 5454 (lokaal tarief)

De service- en garantieafhandeling wordt door LG verzorgd. Bij een defect of storing aan uw LG product dient u contact op te nemen met het telefoonnummer van de klantenservice van LG. Veel problemen zijn vaak door u zelf al te verhelpen (door instellingen te wijzigen of uw apparaat anders aan te sluiten bijvoorbeeld), zonder dat er reparatie nodig is. Mocht er toch reparatie nodig zijn, dan kunt in het onderstaande schema zien welke garantiebepaling voor u van toepassing is.

LG Electronics Benelux levert de volgende garantiebepalingen:

Plasmascherm: Aan huis service, u kunt een afspraak maken met de klantenservice van LG

LCD Televisie van 32 inch of groter: Aan huis service, u kunt een afspraak maken met de klantenservice van LG

LCD Televise kleiner dan 32 inch: U kunt uw product bij ons langs brengen of opsturen. Wanneer u het apparaat naar ons wil toesturen, dan dient u de (kopie)aankoopbon met het apparaat mee te sturen en het defect te omschrijven in een begeleidend schrijven. U moet rekening houden met een periode van ongeveer 3 weken voor reparatie.

Blu-Ray / DVD / Beamers / Home Cinema Sets: U kunt uw product bij ons langs brengen of opsturen. Wanneer u het apparaat naar ons wil toesturen, dan dient u de (kopie)aankoopbon met het apparaat mee te sturen en het defect te omschrijven in een begeleidend schrijven. U moet rekening houden met een periode van ongeveer 3 weken voor reparatie.

Art.nr:
1021825
Merk:
LG
Levertijd:
5+ dagen
€ 89,00
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten

De voordelen van BeleefAV

  • Alleen de beste kwaliteit apparatuur
  • Offerte op maat
  • Installatieservice
  • Blijvende kwaliteit met ons serviceplan
Deel dit artikel