Naar boven

Branches


BeleefAV
Van wens, naar functie, naar beleving. Dat is BeleefAV!
BeleefAV is dé specialist op het gebied van beeld, geluid en de automatisering daarvan. Ook u profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van de beste audiovisuele oplossingen gericht op de zakelijke markt. Ons team van deskundige medewerkers informeert u dagelijks over alle producten en oplossingen die BeleefAV verkoopt.

Wij zijn er voor u
Elke organisatie heeft haar eigen unieke structuur en cultuur teneinde de gestelde doelen te bereiken. Wij begrijpen dat als geen ander en hebben speciaal voor u passende audiovisuele oplossingen hiervoor.

Wij werken met u samen, met maximale transparantie naar alle belanghebbenden, binnen de huidige maatschappelijke normen van duurzaamheid en MVO. Door het bundelen van onze kennis en ervaring met toonaangevende partners, zijn wij in staat u op maat te ontzorgen. Wij creëren en faciliteren inspirerende en effectieve werk-en verblijfsomgevingen, waarin iedereen zich volledig prettig voelt en optimaal kan functioneren.

Verrassend en vanzelfsprekend
Ongestoord werken in een inspirerende omgeving met producten en oplossingen van passende kwaliteit, die beschikbaar zijn op het moment dat u dat wenst. Dit uitgangspunt staat centraal in ons denken. Samen met toonaangevende fabrikanten en leveranciers is alle kennis gebundeld die nodig is om u volledig en op verrassende wijze te ontzorgen.
Van wens, naar functie, naar beleving!

Wij hebben ons onder meer gespecialiseerd in de audiovisuele inrichting van
* Vergaderruimtes
* Boardrooms
* Ontvangstruimtes
* Presentatieruimtes
* Klaslokalen
* Winkelinrichting
* Narrowcasting / informatieschermen
* Auditoria en congresruimtes
* Hotelkamers, suites en lobbies

Elke situatie is anders en wij realiseren altijd de beste oplossing voor uw situatie!