Naar boven

Cultuur

Cultuur audiovisuele oplossingen voor musea en kunstenaars
Cultuur

Niets is zo breed en alom vertegenwoordigd als cultuur. Daarbij ontwikkelen de kunsten zich momenteel razendsnel in het digitale domein met de meest creatieve en originele ideeën. In de culturele sector realiseert BeleefAV een al bijna net zo divers aanbod aan oplossingen. Van omroepinstallaties in musea, live cameraregistraties bij restauratieprocessen, interactieve touchtafels of kunstenaars die gebruikmaken van video mapping of multimediale oplossingen.

Zowel aan de creatieve kant op het gebied van tentoonstellingen en publiekspresentaties als aan de zakelijke kant, zoals audiovisuele voorzieningen voor horeca en evenementenzalen, is BeleefAV uw partner. Zo krijgt uw horeca optimale aandacht en zal winstgevender worden. En worden bezoekers maximaal geinformeerd, bijvoorbeeld door narrowcasting of door het projecteren van een bezoekersagenda op de glazen gevel. 

Een goede en dynamische communicatie met uw gasten, bezoekers en publiek is enorm belangrijk. Wij zorgen er voor dat u maximaal communiceert met uw doelgroep en medewerkers. Maar uiteraard zijn de vergader- en werkfaciliteiten achter de schermen net zo belangrijk om dit allemaal mogelijk te maken.

Heeft u een tijdelijke behoefte aan beeld en geluidoplossingen, zoals tijdens een vernissage? Onze verhuurafdeling lost ook dit eenvoudig voor u op!

Blijf niet met vragen zitten! Wij helpen u graag. Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0314 200 333 of via info@beleefav.nl.

Afbeelding: Eva Crutzen, Opslaan Als (2018/2019), video-ontwerp door Arjen Klerkx. (c) Jaap Reedijk