Naar boven

Educatie

Educatie

De jeugd heeft de toekomst; u heeft ons! Wij garanderen dat uw leerlingen en studenten de lesstof maximaal absorberen.
BeleefAV is gespecialiseerd in onderwijs en educatie. Wij hebben zeer veel ervaring met slimme en intuïtieve systemen voor basisscholen, middelbare scholen en voor hogescholen en (volks)universiteiten. Kortom, de volledige onderwijs- en educatiesector! Wij zijn er voor u, uw studenten en onze toekomst!

Uw klaslokaal, collegezaal of aula hoort altijd te werken. Dat is onze visie! Daarom zetten wij uitsluitend gerenommeerde A-merken in, zoals o.a. Legamaster, Vidi-Touch, Epson, Optoma, Samsung, LG en Hitachi. 

Onze oplossingen

Voorbeelden van de oplossingen die wij implementeren variëren van het inrichten van interactieve klaslokalen, collegezalen, omroepinstallaties, vergaderruimtes en videowalls tot heuse LED-scoreborden, cameraregistratie en thema applicaties.

Een goede en dynamische communicatie met uw studenten, bezoekers en publiek is enorm belangrijk. Wij zorgen er voor dat u maximaal communiceert met uw doelgroep en medewerkers. Steeds vernieuwend en super gebruiksvriendelijk. De een noemt het narrowcasting, de ander een informatiesysteem met schermen. Wij noemen het een vanzelfsprekendheid!

Uw studenten worden dagelijks geinformeerd op duidelijke schermen. Lesroosters en overige mededelingen zorgen ervoor dat de dag voor iedereen soepel verloopt. Zo krijgt ook uw horeca optimale aandacht en zal deze winstgevender worden. De evenementen agenda zorgt voor een continue aanwas van publiek en duidelijke route informatie met plattegronden. Bezoekers worden maximaal geinformeerd. Zelfs in geval van calamiteiten zorgen wij voor een duidelijke communicatie, vluchtplan en ontruimingsbericht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillende oplossingen en mogelijkheden, zoals touchschermen, interactieve whiteboards, projectie of draadloos presenteren (BYOD)? Wij garanderen onderwijs dat platform onafhankelijk werkt. Of het nu om Windows laptops gaat, MacBooks, tablets, iPads, Android, smartphones. We helpen u en ontzorgen u.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een eerlijk en merkonafhankelijk advies met ons projectbureau via 0314 200 333 of via info@beleefav.nl