Naar boven

EducatieWij zorgen ervoor dat uw leerlingen en studenten de lesstof maximaal absorberen. Want zegt u nou zelf: de jeugd heeft de toekomst. We hebben door de jaren heen zeer veel ervaring met slimme en intuïtieve systemen voor basisscholen, middelbare scholen en voor hogescholen en (volks)universiteiten opgedaan. Kortom, de volledige onderwijs- en educatiesector. Wij zijn er voor u, uw studenten en onze toekomst.

Uw klaslokaal, collegezaal of aula hoort altijd te werken. Daar zorgen wij voor. We doen dit door uitsluitend gerenommeerde A-merken in te zetten, zoals o.a. Legamaster, Vidi-Touch, Epson, Optoma, Samsung, LG en Hitachi. 

Onze oplossingen

Voorbeelden van de oplossingen die wij implementeren variëren van het inrichten van interactieve klaslokalen, collegezalen, omroepinstallaties, vergaderruimtes en videowalls tot LED-scoreborden, cameraregistratie en thema applicaties.

Een goede en dynamische communicatie met uw studenten, bezoekers en publiek is enorm belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u maximaal communiceert met uw doelgroep en medewerkers. Steeds vernieuwend en erg gebruiksvriendelijk. De een noemt het narrowcasting, de ander een informatiesysteem met schermen. Wij noemen het vanzelfsprekendheid!

Uw studenten worden dagelijks geinformeerd op duidelijke schermen. Lesroosters en overige mededelingen zorgen ervoor dat de dag voor iedereen soepel verloopt. Bezoekers worden maximaal geinformeerd. Zelfs in geval van calamiteiten zorgen wij voor een duidelijke communicatie, vluchtplan en ontruimingsbericht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillende oplossingen en mogelijkheden, zoals touchschermen, interactieve whiteboards, projectie of draadloos presenteren (BYOD)? We geven u graag extra informatie. Of het nu om Windows laptops gaat, MacBooks, tablets, iPads, Android of smartphones. We staan voor u klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een eerlijk en merkonafhankelijk advies met ons projectbureau via 0314 200 333 of via info@beleefav.nl