Naar boven

Handel en Industrie

franklin presentations handel industrie
Handel en industrie

Kwaliteit en efficiëntie staan voorop in de handel en industrie. Beeld en geluid kunnen uw bedrijfsprocessen daarbij niet alleen effectiever, maar ook aangenamer maken. Van helder presenteren in boardrooms tot grote displays en audiosystemen in productiehallen, van effectieve vergaderruimtes tot dynamische narrowcasting.

Wij zijn er voor u
Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuzes! Wilt u bijvoorbeeld targets of KPI's tonen om uw personeel in de fabriekshal te motiveren. Of bedrijfsinformatie en belangrijke veiligheidsvoorschriften, al dan niet afgewisseld met aantrekkelijke 'infotainment'. Om deze informatie en kennis te delen kunt u denken aan bijvoorbeeld narrowcasting, LED displays of (grote) presentatieschermen, die koppelen met uw voorraadsysteem of andere databases. 

Of misschien wilt u wel een sprankelende showroom realiseren, imponeren op een beurs met een persoonlijke bedrijfsvideo of een betrouwbaar omroepsysteem implementeren. Voor vrijwel iedere oplossing is er wel een AV-systeem dat u hierbij kan helpen.

Draadloos presenteren
Draadloos presenteren is sterk in opkomst. Geen kabels meer en toch overal uw presentaties, Excel sheets, foto's en video's tonen vanaf uw laptop, tablet en smartphone. Er zijn meerdere mogelijkheden. Ook voor uw specifieke situatie hebben wij de juiste oplossing. Informeer voor een demo in een van onze showrooms of zelfs bij u op uw eigen vertrouwde locatie.

BeleefAV
Van wens, naar functie, naar beleving. Dat is BeleefAV! Dé specialist op het gebied van beeld, geluid en de automatisering ervan. Ook u profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van de beste audiovisuele oplossingen gericht op de zakelijke markt. Ons team van deskundige medewerkers informeert u dagelijks over alle producten en oplossingen die BeleefAV verkoopt.

Het resultaat mag er dan ook zijn en voldoet altijd aan:
■      De beste prijs-kwaliteitverhouding.
■      Betrouwbaarheid.
■      Gebruiksgemak.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de audiovisuele inrichting van o.a.:
■      Vergaderruimtes.
■      Boardrooms.
■      Ontvangstruimtes.
■      Presentatieruimtes.
■      Entree ruimtes.
■      Trainingruimtes.
■      Narrowcasting/Informatieschermen.
■      Auditoria en congresruimtes.

Elke situatie is anders en wij realiseren altijd de beste oplossing voor uw situatie!

Bent u benieuwd wat beeld en geluid voor u kunnen betekenen? Onze projectadviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend advies op uw locatie. Bel 0314 200 333 of mail naar info@beleefav.nl.