Naar boven

HospitalityOok in de hospitality branche zijn we sinds vele jaren actief. Zo hebben wij ruime ervaring met de audiovisuele inrichting van congreszalen, hotelkamers, suites en penthouses. Eenvoudige connectiviteit en bediening zijn van maximaal belang om uw gasten optimaal in de watten te leggen.

Tv-signaal

Hier hoort ook een tv-signaal met een goede kwaliteit bij, zoals satellietsystemen waarmee u (internationale) gasten niet alleen een breed zenderpakket kunt bieden, maar zelf eveneens kosten bespaart.  

Congres

Daarnaast kunt u denken aan tijdelijke evenementen met audiovisuele en technische ondersteuning, zoals bij een congres, beurs, presentatie en koppeling met uw andere zalen. Of beschikt u over meerdere vestigingen en wilt u een meeting of evenement streamen? De mogelijkheden zijn onbeperkt. In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Hotel TV

We leveren en installeren een breed scala aan hotel tv's en hospitality schermen. Onze oplossingen bestaan uit energiezuinige schermen die zich onderscheiden door connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze schermen kunnen gekoppeld worden aan een overzichtelijk management- en beheersysteem, waardoor iedere tv op afstand te monitoren is. Tevens beschikken deze toestellen over een uitgebreid hotelmenu, video on demand en een aanpasbaar welkomstscherm.

Tv signaaldistributie

De tv-zenders en signaaldistributie verzorgen wij volledig. Zowel in de hotelkamers, de suites, het penthouse en de lobby.

Wij informeren u graag. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw situatie of vrijblijvende demonstraties kunt u contact opnemen via 0314 200 333 of hoteltv@beleefav.nl