Naar boven

Kerk en religie


Multimedia

Wij geloven dat de toevoeging van multimedia in religieuze gebouwen de ontkerkelijking effectief tegengaat. Daarnaast wordt de impact van een dienst zeer veel krachtiger als liedteksten en psalmen voor iedereen duidelijk worden geprojecteerd. Bovendien kunnen sfeerbeelden, fotomateriaal en videobeelden de diensten, uitvaarten, en alle overige vieringen aantrekkelijk ondersteunen.

Dit zal enerzijds kerkgangers binden en enthousiasmeren. Anderzijds zal met name een jonger publiek zich beter kunnen identificeren en zich plezieriger voelen zijn/haar geloofsovertuiging binnen het gebouw te ontwikkelen.

Streamen en opnemen

Kerkdiensten, vieringen en uitvaarten kunnen eenvoudig met beeld en geluid gestreamd worden naar gelovigen thuis. De moderne kerktelefoon. Ook kan hiermee de dienst worden opgenomen voor uw digitale archief. Of om de dienst op te nemen op een Bluray disc. Wij hebben hiervoor diverse oplossingen

Spraakverstaanbaarheid

Wij zorgen ervoor dat de voorganger en sprekers optimaal verstaanbaar zijn. Wij hebben ruime ervaring met audiovisuele oplossingen voor kerken en religieuze organisaties. Vaak stellen de architectuur en de inrichting van deze locaties bijzondere eisen aan de beeld- en geluidsvoorzieningen. BeleefAV kent de do's en don'ts door en door en denkt hierin graag met u mee. Samen met u komen we altijd tot de juiste oplossing.

Oplossingen

Dagelijks leveren en installeren wij een breed scala aan presentatieoplossingen voor kerken en religieuze gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan projectiesystemen, microfoons en spraakversterking, ringleidingsystemen of verhuuroplossingen voor al uw tijdelijke evenementen. 

Bedieningsgemak

Uiteraard bepaalt de eenvoudige bediening mede het succes van de audiovisuele installatie. Wij zorgen er voor dat dit voor alle gebruikers duidelijk en overzichtelijk is.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0314 200 333 of via mail info@beleefav.nl