Naar boven

SportDankzij onze jarenlange kennis en ervaring begrijpen wij elke specifieke situatie uitstekend. Zo ook in de sportbranche. Voorbeelden van de oplossingen die wij in deze branche implementeren variëren van het implementeren van omroepinstallaties, vergaderruimtes en videowalls tot heuse LED-scoreborden, cameraregistratie en thema-applicaties.

Een goede en dynamische communicatie met uw gasten, bezoekers en publiek is enorm belangrijk. Wij zorgen er voor dat u maximaal communiceert met uw doelgroep en medewerkers. Steeds vernieuwend en super gebruiksvriendelijk. De een noemt het narrowcasting, de ander een informatiesysteem met schermen. Wij noemen het vanzelfsprekend!

Optimale communicatie

Zo krijgt uw horeca optimale aandacht en zal winstgevender worden. De evenementen agenda zorgt voor een continue aanwas van publiek. Bezoekers worden maximaal geinformeerd. Zelfs in geval van calamiteiten zorgen wij voor een duidelijke communicatie, vluchtplan en ontruimingsbericht.

Kortom: u als facilitator haalt driedubbel winst:

1. Uw inkomsten stijgen
2. Uw medewerkers worden effectiever ingezet
3. Uw bezoekers en gasten worden fans 

Heeft u een tijdelijke behoefte aan beeld en geluidoplossingen? Onze verhuurafdeling lost ook dit eenvoudig voor u op. Van de audiovisuele voorzieningen op Vitesse's hypermoderne sportcomplex Papendal tot de meest creatieve oplossingen binnen of langs de lijn.

Blijf niet met vragen zitten. Wij helpen u graag. Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0314 200 333 of via info@beleefav.nl.