Naar boven

Samsung

Samsung

Een betere wereld maken
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen we met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en door samenwerking met onze partners/klanten.

Samsung is opgericht in 1938 en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot toonaangevende wereldspeler op het gebied van high-tech elektronica. Samsung producten onderscheiden zich door een sublieme beeldkwaliteit, schitterend design en een energie-efficiënte van wereldklasse. De Samsung productlijnen breiden zich nog steeds uit en het marktaandeel blijft daardoor sterk groeien.

Authorized Internet Dealer

Franklin.nl is officieel dealer van Samsung. Dit betekent dat wij aan de strenge eisen van het Samsung dealerprogramma voldoen, en hierop continu gescreend worden. Bovendien ontvangen wij de volledige ondersteuning van het uitgebreide Samsung servicenetwerk. Hierdoor is de correctheid van uw aankoop gewaarborgd. Samsung erkende dealers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van inzet, kennisniveau en klanttevredenheid. Onze medewerkers volgen voortdurend trainingen om deze aspecten op niveau te houden en u op een professionele manier te kunnen helpen.

Bij aankoop bij een niet erkende dealer loopt u het risico een Samsung product te kopen, die niet aan de kwaliteitseisen van Samsung en Franklin.nl voldoet. Hierdoor is het mogelijk dat u niet voor garantie in aanmerking komt. Samsung adviseert u dan ook om altijd bij een geautoriseerde dealer uw product te kopen.

Samsung LED televisies

De Samsung LED televisies onderscheiden zich door een sublieme beeldkwaliteit en een uniek design. Met de introductie van de nieuwe Samsung LED serie breekt een nieuw tijdperk in televisie kijken aan. Met een uniek ultradun ‘One design’, de briljante 3D HyperReal Engine en alle functionaliteit van een Smart TV kunt u onbezorgd televisie kijken in de best mogelijke kwaliteit.

Samsung LED televisies staan garant voor kwaliteit. De combinatie van het intelligente ‘Crystal TV design’ en de meest geavanceerde functies zorgen voor een fantastische beleving. Precies zoals u van Samsung gewend bent.

Samsung blu-ray spelers en home cinema

Naast de kwaliteit van het beeld is een hoogwaardig audio systeem uitermate belangrijk voor de ultieme ‘bioscoopervaring’. De Samsung homecinema sets staan voor een heldere geluidsweergave. Of het nu gaat om hoge of lage tonen, of een volledig ‘surround’ geluid: Met een home cinema set van Samsung geniet u optimaal van uw film of muziek. De Samsung blu-ray spelers zorgen daarbij voor een schitterend beeld. Een perfecte aanvulling op uw (Samsung) televisie!

Garantiebepalingen

Franklin.nl is officieel dealer van Samsung. Dit betekent dat wij aan de strenge eisen van het Samsung dealerprogramma voldoen, en hierop continu gescreend worden. Bovendien ontvangen wij de volledige ondersteuning van het uitgebreide Samsung servicenetwerk. Hierdoor is de correctheid van uw aankoop gewaarborgd.

Samsung erkende dealers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van inzet, kennisniveau en klanttevredenheid. Onze medewerkers volgen voortdurend trainingen om deze aspecten op niveau te houden en u op een professionele manier te kunnen helpen. Bij aankoop bij een niet erkende dealer loopt u het risico een Samsung product te kopen, die niet aan de kwaliteitseisen van Samsung en Franklin.nl voldoet. Hierdoor is het mogelijk dat u niet voor garantie in aanmerking komt. Samsung adviseert u dan ook om altijd bij een geautoriseerde dealer uw product te kopen.

Alle SAMSUNG producten hebben volledige garantie.Omdat de verschillende producten uiteenlopen qua design, producteigenschappen of verwachte gebruiksintensiteit, zijn er verschillen tussen de garantievoorwaarden per productgroep.

Mocht u een SAMSUNG product willen opsturen voor reparatie, neem dan eerst contact op met de SAMSUNG Service en Informatielijn 0900-SAMSUNG (0900-7267864) (EUR 0,10 per minuut).