Naar boven

Vogels

Vogels

Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar perfectie, is uitgegroeid tot een internationaal succesvolle onderneming die een uiterst onderscheidende reeks bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele & multimedia-apparatuur produceert. In de producten van Vogel's worden veelzijdige functionaliteit en robuuste prestaties gecombineerd in een strak ontwerp.

Haal meer plezier uit je audio / video apparatuur met Vogel's
TV Beugels - Luidspreker Beugels - Beamer Beugels - Tablet Houders
De beste beleving uit jouw audio / video apparatuur halen. Dat is wat ons sinds 1973 drijft. Deze ambitie begon met de zoektocht van Harry Vogels naar beter geluid. Hij wilde zijn geliefde jazz muziek perfect tot zijn recht laten komen, maar kon voor zijn luidsprekers geen ophangsysteem kon vinden. Dat inspireerde hem om zelf een luidsprekersteun te ontwerpen en Vogel's op te richten. Ook nu geloven wij dat wanneer eenvoudige installatie, gebruiksgemak, veiligheid en afwerking samenkomen in een innovatief ontwerp,
je zo veel plezier beleeft aan een Vogel's. 

TV Beugels — Haal met een ophangsysteem meer plezier uit je TV
Door het ophangen van je TV bespaar je niet alleen ruimte in je interieur. Met een TV muurbeugel of TV standaard van Vogel's haal je ook meer plezier uit je TV. Of je je TV nu zo veel mogelijk plat tegen de muur wilt hangen of je TV met een draaibare én kantelbare muurbeugel wilt afstemmen op jouw ideale kijkpositie. Een TV beugel van Vogel's laat jou de beste beleving in je interieur creëren, zoals in je woonkamer, slaapkamer of keuken. Voor elke TV en binnen elk budget vind je een passende oplossing via onze Flatscreenfitter. Met een kabelkolom of kabelgoot werk je bovendien netjes je kabels uit het zicht en met een AV multi-drager maak je het plaatje compleet. 

Luidspreker Beugels — Beleef geluid overal in huis zoals jij dat wilt
Je hebt je favoriete muziek, films en series overal in huis tot je beschikking. Haal met Vogel's nu ook het beste geluid naar elke ruimte. Met onze draaibare en kantelbare luidspreker beugels richt je het geluid naar je toe, zodat je films je huiskamer binnenkomen, de wereld van je games tot leven worden gebracht of je vlak naast je favoriete artiest plaatst. Voor vrijwel elke luidspreker vind je bij ons snel een passende luidspreker beugel. Heb je een Sonos® audiosysteem? Kies dan voor onze specifieke Sonos beugels! Installatie is dankzij de ingebouwde waterpas zeer eenvoudig en je luidspreker hangt meteen kaarsrecht. Zoek je ook beter geluid voor je TV? Ontdek de SoundMount! Een draaibare TV muurbeugel met geïntegreerde soundbar en vrij te plaatsen subwoofer, waarmee je de ideale beleving van geluid en beeld combineert in één oplossing. Met de SoundMount heb je geen losse soundbar en subwoofer meer nodig. Bovendien kun je al je kabels netjes uit het zicht wegwerken. 

Tablet Houders — Je tablet thuis of onderweg altijd binnen handbereik
Je tablet helpt je met het ordenen van je dagelijks leven. Een tablet houder van Vogel's voegt meer gemak aan je tablet toe. Onderweg in de auto heb je dankzij een tablet houder jouw favoriete apps altijd bij de hand, blijft je tablet veilig zitten en raak je hem niet kwijt. Of je houdt op reis je kinderen zoet op de achterbank. Thuis bewaar je met je tablet in je tablet houder op elk moment het overzicht, bijvoorbeeld als je thuis komt of je huis verlaat, naar bed gaat of net wakker bent geworden, een feestje geeft of juist lekker thuis wilt relaxen. Met Vogel's bedien je eenvoudig je apparaten, streaming audio, verwarming, verlichting vanaf een centrale plek in je huis. Ook raakt je tablet zo niet snel zoek. Tip: je kunt er zelfs beter mee leren koken! Zoek op je tablet online naar de lekkerste recepten. Met je tablet in de keuken staan ze in een handomdraai op je scherm, maar veilig in de tablet houder valt je tablet ook niet van je aanrecht, raakt hij niet zo snel vies en heb jij je handen vrij om lekker te kokkerellen. Veel makkelijker dan kookboeken! 

Kies voor levenslange garantie
Kies je voor Vogel's, dan kies je voor kwaliteit. Daarom bieden we levenslange garantie op vrijwel al onze producten. We willen namelijk dat je altijd plezier beleeft aan Vogel's. Een Vogel's is volgens de TÜV veiligheidsnorm getest en kan tot wel 3 keer het gewicht van jouw TV dragen.